Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
alooo,aj malce !HELP... pred nedela dena vodevme ljubov so devojkami,i sega i kasni 3 dena... KOLKU moze da kasni i KOJ se simptomi ako sum zgresil nesto ?!!!

alooo,aj malce !HELP... pred nedela dena vodevme ljubov so devojkami,i sega i kasni 3 dena... KOLKU moze da kasni i KOJ se simptomi ako sum zgresil nesto ?!!!
Е па брат... Три дена каснење не значи ништо.. Се случувало и по една недела да касни... А симптоми.. Повраќање, вртоглавица, онесвестување....
Мој совет е ГиНеКоЛоГ, ако немает ништо против двајцата.. друго не можам да ти речам

Ako i kasni poveke od dve nedeli togas ima prostor za strav...Taka moze da i kasni od mn.razli4ni zenski pricini(problemi)....Simptomi:gubenje apetit,vrtoglavica,gadenje,povrakanje...ponekogas moze i da se onesvesti...I proverka kaj ginekolog sekako:wink::wink:

ne e nisto strasno toa ,no ako do tolku ti e strav odi vo apteka ima testovi za bremenost,ima edni mislam deka se 100 den. ama mipak najsigurno e kaj ginekolog:bi

Не се секирај другар уште не е време за паника на девојками и каснеше 15 дена па ништо се беше во ред, но како што ти пишаа погоре тестови за бременост би требало да завршат работа или кај гинеколог најубаво

Abe nemora da ides na ginekolg.Ke si kupete tes za bremenost,toa ti e nekade 50 den. i ke si naprave ona malo tesce.Ako ne zemite 2 za sekoj slucaj!!!
Pa kazi so bidelo.

P.S The CLEANER is The BEST

DOBRO e LUGE... NE SUM TATKO :) :vozbud: sega bev kaj nea i ima DOBIENO :) ufff mi olesna, sepak fala za sovetite!!!

ke moze malku da mi pomognete?vaka imam vrska so eden koj e vo dr.grad,potpolno mu veruvam deka me saka,i stvarno primetuvam deka e iskren,t.e.deka stvarno me saka!samo rabotata e sto jas se plasam sekoj den,slu4ajno po telefon da ne mi raskine poradi toa sto ziveeme vo razli4ni gradovi!ve molam malku pomos!!!

ke moze malku da mi pomognete?vaka imam vrska so eden koj e vo dr.grad,potpolno mu veruvam deka me saka,i stvarno primetuvam deka e iskren,t.e.deka stvarno me saka!samo rabotata e sto jas se plasam sekoj den,slu4ajno po telefon da ne mi raskine poradi toa sto ziveeme vo razli4ni gradovi!ve molam malku pomos!!!

Ако му веруваш нема никаков проблем,само гледајте што почесто да се наоѓате да си поминувате време заедно и нема да има проблем.Барем еднаш неделно да се гледате само колку да не ви олади врската.Ако толку многу му веруваш направи и тој тебе да ти верува,поради фактот дека една таква врска може да опстане доколку се има доверба и разбирање,само без нервози.

Јас пробав таква врска да имам не ми успеа,Ви посакувам среќа:):smir:

Src fala ali pak ne sum sigurna,zaso neznam po telefon po nekat e laden po nekat e super so mene,stvarno neznam so mu e!!!Mn.se nerviram!Pisi

Vaka.. Ete jas imam decko od drug grad.. 200 km se vo prasanje.. Denes ni e tocno 2 meseci.. I super ni odi.. Ako te saka stvarno ke se potrudi da uspee toa.. Ako ne.. Ne e vreden ni za tvojte solzi.. Ni za bilo kakvo zrtvuvanje od tvoja strana.. Ni pak za tvoeto vnimanie.. ako e od Mk.. Ne ste tolku daleku aman.. Ako stvarno sakate da uspeete ke uspeete.. Ljubovta nema granici..

Src fala ali pak ne sum sigurna,zaso neznam po telefon po nekat e laden po nekat e super so mene,stvarno neznam so mu e!!!Mn.se nerviram!Pisi

Епа срц види вака тоа е дел од играта:) кое дечкоти го прави да види дали ти се интересираш за него.Интересирајсе,барајго на телефон(само немој да бидеш досадна). А најубаво е кога ќе му се јавиш нешто како часовник и да му кажеш добро утро или те сакам... верувајми делува:) Да му почнува денот со тебе и ќе биде твој:smir:

Епа срц види вака тоа е дел од играта:) кое дечкоти го прави да види дали ти се интересираш за него.Интересирајсе,барајго на телефон(само немој да бидеш досадна). А најубаво е кога ќе му се јавиш нешто како часовник и да му кажеш добро утро или те сакам... верувајми делува:) Да му почнува денот со тебе и ќе биде твој:smir:

He...sto ste vie maskite...c c c:D:D:DJas pa si mislev deka poise ne go interesiram i zatoa e laden ponekat na telefon.Ne se sekiraj ne sum dosadna,znam kako e nekoj celo vreme da ti zvoni nad glava...Uh..sum go imala toj problem:DSepak src,fala na sovetite!Iskreno mi go razubavi denov(mada e sega nok ali nema veze:Dhehe,se zezam):smir:

Врска на далечина на 13 години? :pos::pos::pos::pos:

Hate to burst your bubble, ама шансите да успее вакво нешто се практично нула.:svashta:

Јас на 13 години незнаев што е девојка а камоли љубов:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom