Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па брат... Три дена каснење не значи ништо.. Се случувало и по една недела да касни... А симптоми.. Повраќање, вртоглавица, онесвестување....alooo,aj malce !HELP... pred nedela dena vodevme ljubov so devojkami,i sega i kasni 3 dena... KOLKU moze da kasni i KOJ se simptomi ako sum zgresil nesto ?!!!
Ako i kasni poveke od dve nedeli togas ima prostor za strav...Taka moze da i kasni od mn.razli4ni zenski pricini(problemi)....Simptomi:gubenje apetit,vrtoglavica,gadenje,povrakanje...ponekogas moze i da se onesvesti...I proverka kaj ginekolog sekako:wink::wink:alooo,aj malce !HELP... pred nedela dena vodevme ljubov so devojkami,i sega i kasni 3 dena... KOLKU moze da kasni i KOJ se simptomi ako sum zgresil nesto ?!!!
ne e nisto strasno toa ,no ako do tolku ti e strav odi vo apteka ima testovi za bremenost,ima edni mislam deka se 100 den. ama mipak najsigurno e kaj ginekolog:bialooo,aj malce !HELP... pred nedela dena vodevme ljubov so devojkami,i sega i kasni 3 dena... KOLKU moze da kasni i KOJ se simptomi ako sum zgresil nesto ?!!!
Не се секирај другар уште не е време за паника на девојками и каснеше 15 дена па ништо се беше во ред, но како што ти пишаа погоре тестови за бременост би требало да завршат работа или кај гинеколог најубавоalooo,aj malce !HELP... pred nedela dena vodevme ljubov so devojkami,i sega i kasni 3 dena... KOLKU moze da kasni i KOJ se simptomi ako sum zgresil nesto ?!!!
ke moze malku da mi pomognete?vaka imam vrska so eden koj e vo dr.grad,potpolno mu veruvam deka me saka,i stvarno primetuvam deka e iskren,t.e.deka stvarno me saka!samo rabotata e sto jas se plasam sekoj den,slu4ajno po telefon da ne mi raskine poradi toa sto ziveeme vo razli4ni gradovi!ve molam malku pomos!!!
ke moze malku da mi pomognete?vaka imam vrska so eden koj e vo dr.grad,potpolno mu veruvam deka me saka,i stvarno primetuvam deka e iskren,t.e.deka stvarno me saka!samo rabotata e sto jas se plasam sekoj den,slu4ajno po telefon da ne mi raskine poradi toa sto ziveeme vo razli4ni gradovi!ve molam malku pomos!!!
Src fala ali pak ne sum sigurna,zaso neznam po telefon po nekat e laden po nekat e super so mene,stvarno neznam so mu e!!!Mn.se nerviram!Pisi