Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
lelee daj kazete pomos...iam decko 1 godina odime ali nikako da ima doverba u mene... veke ne znam so da napraam za da mi veruva..aj ljuhe kazuvajte lek.. :)

нема доверба во тебе за да те направи позаинтересирана за него да бидеш што ке доведе до следниов резултат - секс. :)

од искуство, јас и го правев истово на мојата бивша :)

elee daj kazete pomos...iam decko 1 godina odime ali nikako da ima doverba u mene... veke ne znam so da napraam za da mi veruva..aj ljuhe kazuvajte lek.. :)
нема доверба во тебе за да те направи позаинтересирана за него да бидеш што ке доведе до следниов резултат - секс. :)

од искуство, јас и го правев истово на мојата бивша :)

Слушај го професорот и не бери гајле:pipi:

Слушај го професорот и не бери гајле:pipi:

Убаво вика асистентов. :helou:

Мада јас имам и бољи предлог.. остај го да те контролира! :smir:

lelee daj kazete pomos...iam decko 1 godina odime ali nikako da ima doverba u mene... veke ne znam so da napraam za da mi veruva..aj ljuhe kazuvajte lek.. :)

Како може после 1 година одење уште да не ти верува??Ако си го излажала за нешто..
ок,нема везе пробај да го игнорираш(да не му обрнуваш многу внимание),за да видиш дали ќе се врати по тебе:pipi:

devojceto saka samo da se muva so mene, a ne da se fati i jas normalno ne sum lud da imam odnosi so nea, no dali e kaznivo po zakon samo muvanje ve molam odgovorete

ако сака и ти се допаѓа па можеш и да ја поднаучиш нешто повеќе...абе собирај и немај гајле!си слушнал за силување во самоодбрана хехе ))

Mozda si napravila nesto porano sto ne mu se svigalo i mozda mu e strav ako pocne da ima doverba u tebe deka ke si pravis sto sakas. Daj mu do znaenje deka ne idete malku i deka toa te nervira sto on nema doverba u tebe. Iskrenost pred se!:helou::helou:

A da go ostais da si lupa glaa od dzid,decko ti ocigledno e ljubomoren mnogu,a ne deka nema doverba u tebe...ljubomoren e na tebe i tvojot zivot...ziti ljubovta...c c c cc

A da go ostais da si lupa glaa od dzid,decko ti ocigledno e ljubomoren mnogu,a ne deka nema doverba u tebe...ljubomoren e na tebe i tvojot zivot...ziti ljubovta...c c c cc

da da, nedoverbata e proizlezena od ljubomorata sto e mnogu losa rabota za da se gradi edna vrska. jas zaradi istiot problem raskinav 3god. vrska... mnogu e tesko da bides so nekoj sto nema doverba vo tebe!

Objasni mu, kazi mu deka nema pricina za nedoverba, daj mu sansa(i) da se smeni a ako nema rezultat raskini, zasto vaka samo ke se maltretiras!

Ahh..istovo mi se ima i mene sluceno....imav vrska 9 meseci i tipov nikako nemase doverba vo mene..a jas bev zatreskana vo nego cel zivot samo za nego znaev i nikoj drug,a toj nikako ne veruvase,i kako sto pominuvase vremeto stanuvase bolno ljubomoren a vrskata mi licese za se poveke izmacuvajne a ne na nesto sto postoi od ljubov...
Mojot sovet:Daj mu uste edna sansa da pocne da ti veruva...Ako i ponatamu e ljubomoren i nema doverba vo tebe pod itno za raskinis...Vrska bez deoverba ne lici na nisto osven na pekol...pod itno...najbrzo da raskinis zasto kako pominuva vreme nema da mozes da raskinis...jas posle 9 meseci raskinav zaradi taja ljubomora i ne se kaam zasto so takov tip ne mozis da izgradis normalna vrska....

abe sto ako bide toa i pa nistoo... :(:(:(
пробај! ако не испадне ништо барем си научила нешто ново :) мојата врска многу се зацврсти после првиот секс и тоа многу, многу...
едно врме бевме зависни... сега моментално сечеме вени еден за друг ама никако да сме пак заедно. :(

Necrophilia напиша:

од искуство, јас и го правев истово на мојата бивша

Еве до каде ќе стигнеш ако пробаш со секс да ја зголемиш довербата.

Necrophilia напиша:
пробај! ако не испадне ништо барем си научила нешто ново :) мојата врска многу се зацврсти после првиот секс и тоа многу, многу...
едно време бевме зависни... сега моментално сечеме вени еден за друг ама никако да сме пак заедно. :(

Додека не си расчистите каде лежи проблемот,ова е најлошото можно решение,бидејќи после ова он ќе стане премногу љубоморен.Сексот не е решение,тој се случува кога се е убаво во врската и има меѓусебна доверба.

Девојче, прво преиспитај си се самата себе:
1. Случајно само тебе да не ти се чини дека типот нема доверба во тебе, од кај знаеш можеби типот има дверба вотебе, ама може има таков стил на однесување да тебе ти се чини дека нема доверба.
2. преиспитај се дали ти со нешто му даваш повод да тиј да ема доверба во тебе, од кај знеш можеби тој има некои очекувања од за тебе не се релевантни.
3. Воколку не го најдеш проблемот , направи отворен муабет, за да видиш тој што ќе мисли по однос на тоа како ти него го восприемаш.
4. имај на ум дека секогаш посоти можноста да типот тоа и намерно го прави како психолошки трик за да те држи во врска, наместо да ја основа врската на разбирање искреност и љубов.
5. ако си затрескана во него, удри си ја малку главата и мисли малку побистро, не е тој единствениот на светов, за да мораш и покрај тоа што тебе не ти се допаѓа врската со него да останеш со него, бидејќи не е се во надворешноста, ако фали внатрешноста, целата работа се сведува на секс бади, нормлано ако имаш секс со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom