Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
jas imam 25 godini, a mi se pusta edna 15 godisna jas ja odbivam a taa me moli neznam so ponatamu da pravam. ve molam za sovet
Сеа вака... Искрено... Не дека има нешто лошо во тоа.. Само што.. Мислам дека е малку голема разликата. Инаку имам другари на баш иста возраст како во твојот случај. Родителите од девојката не ја оправдуваат врската, но сепак... Against all odds. Тие се противат и до некоја мера им покажуваат дека не се во право. Работата е што може да си имаш проблеми со законот ако си дозволиш нешто со типката. Искрено, ако ти се допаѓа, правете што ќе правите, само дискретно, не мора да знаат многу луѓе. Многу осетлив случај е... И треба да пазиш ама на баш СЕ. Друго не можам да те советувам.

И прееска заборавив да пишам...
Штом ти веќе бараш совет значи дека и тебе те привлекува таа девојка(што е тотално...ноу комент),зашто да беше спротивното немаше воопшто да бараш совет туку едноставно НЕ и готово,па колку и да е упорна.
Друго,размисли малце за чувствата на девојката,колку ќе ја повредиш.Вашата врска нема шанси да успее,да не се лажеме.Прво,нејзините ако дознаат ќе те тужат,што е многу нормално.Второ,девојката е во тие години кога е многу ранлива,зашто сепак,дете е,и кога ти ќе ја повредиш ќе и биде неподносливо тешко зашто за тебе си изградила слика на совршенство зашто те смета за паметен,за некој кој би можел да ја заштити(што најверојатно не го видела кај нејзините врсници,па затоа те одбрала тебе)...
Остави ја сама а сфати дека си стар за неа и не ја р'чкај.
25:15...Не е нормално...

jas imam 25 godini, a mi se pusta edna 15 godisna jas ja odbivam a taa me moli neznam so ponatamu da pravam. ve molam za sovet

Немаат врска годините ако е тоа причината поради која ја одбиваш.
Не знам зошто воопшто си прашал за совет али ако ти смета девојчето кажи и јасно дека не сакаш со неа и готово, но ако е спротивно односно таа ти се свиѓа а само годините се оние кои што сметаат, нема зошто да ја одбиваш

Ич не се секирај. Седни ја и објасни и дека ти едноставно не си за неа. Ке има време да најде некого кого искрено ке го сака. И ич не се секирај. Тоа е. Нема друго.

Имам голем проблем! Посакувам да не го сакам!!!
Како да престанам да го сакам? Не заслужува!

Тоа се твои чувства и освен Ти, друг неможе да ти помогне... Ако си сватила дека не те заслужува... барај дечко што те заслужува... и барај некој што ке ти привлече внимание,но е сосема различен од Него (дечкото кој мислиш да го заборавиш)

За почеток,наместо да пишуваш во оваа тема и да бараш совет пробај воопшто да не се замараш.
После излези од соба и оди на кафе со другарки и јадете трици за кој стигнете...
Хев фан!:smir:

devojceto saka samo da se muva so mene, a ne da se fati i jas normalno ne sum lud da imam odnosi so nea, no dali e kaznivo po zakon samo muvanje ve molam odgovorete

devojceto saka samo da se muva so mene, a ne da se fati i jas normalno ne sum lud da imam odnosi so nea, no dali e kaznivo po zakon samo muvanje ve molam odgovorete

Дај не се глупирај!Кој со здрав памет на твои години би се плеткал со некоја 10 години помлада.Да сфатам она да има 25 ти 35...ама вака...
Дај чукни си ја малце главата!

devojceto saka samo da se muva so mene, a ne da se fati i jas normalno ne sum lud da imam odnosi so nea, no dali e kaznivo po zakon samo muvanje
Ajde te molam sedni i razmisli. Kako moze covek na tvoi godini da razmisluva za muvanje so 15 godisna klinka. Pa, bas za muvanje? I vrska ne e OK, ama pa samo muvanje pa ic. Na tvoi godini luge vo brak stapuvaat. Dobro razmisli:toe:

Има една типка со се измувавме не е од истиот град, и покрај мувањето имаше секс, и викам да се фатиме океј беше и сеа откако си замина некако претерано почнавме да се караме,највееке преку нет. неке да се фатиме а ептен почнав да сум лјубоморен во врска со неа. Е шо е филмов со жениве??! ауу!

Има една типка со се измувавме не е од истиот град, и покрај мувањето имаше секс, и викам да се фатиме океј беше и сеа откако си замина некако претерано почнавме да се караме,највееке преку нет. неке да се фатиме а ептен почнав да сум лјубоморен во врска со неа. Е шо е филмов со жениве??! ауу!

Cekaj sea, sakas da kazes deka samo ste se muvale i ona se soglasila na seks? Ne si navel kolku traelo muvanjeto? Prvo vikas ste se fatile, a posle nejke da se fatite? Koja e pricinata poradi koja nesaka da se fatite ja znaes?:helou:

lelee daj kazete pomos...iam decko 1 godina odime ali nikako da ima doverba u mene... veke ne znam so da napraam za da mi veruva..aj ljuhe kazuvajte lek.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom