- Член од
- 10 јули 2007
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 0
Toa e jasno deka ke e kanta no rabotata e sto mnogu go sakam....a za nea ne me boli uvo....ne postoi vejke mrtva e za mene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moztiv neka ti bide,toa sto on poveke so mesec te varal so drugarka!! on da ne mislel na tebe togas?? ili da ne si mislis deka te saka?? da mislel barem malce na tebe nemalo taa glupost da ja napravel mislam aj ednas,da bil pijan,da bil..pa nekako da mu progledas niz prsti ama poveke pati...no way:nenene: :nenene: :nenene: :nenene:Toa e jasno deka ke e kanta no rabotata e sto mnogu go sakam....a za nea ne me boli uvo....ne postoi vejke mrtva e za mene...
Се знае.. канта.. треш... не вредат.. нема што да се двоумиш. Колки да го сакаш него.. Мораш да најдиш начин да продолжиш без него. Life Goes On:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molamE sega stvarno mi treba pomos!Mojata "najdobra drugarka" se muvala cel mesec i poveke so moeto momce....
Dada ovde si vo pravo navistina ne ja znaev negovata losa strana...jas znaev deka ima tezok karakter i deka drugarite mu se na 1mesto no da me laze so mojata"najdobra"drugarka toa... ni na son ne go ocekuvav...Nenznam momentalno se mi e izmesano vo glavata toa bese navistina sok....Ke patis den-dva-tri-pet mozebi i poveke.. No ako poglednes na nego podetalno ke sfatis kolku vsusnost ne te zasluzuva.. So toa ke ti dojdat i drugite losi strani vo nego.. I ke pomine taa ljubov ili opsesija sto i da e.. Velam opsesija od prosta pricina sto ete.. Ti ne si go znaela ko takov.. Ti ne si go sakala NEGO tuku slikata vo glava sto si ja oformila sama za nego.. Ne te zasluzuva.. Koga ke sfatis deka ne e vsusnost toa toa sto trebalo da bide i sto si mislela deka e.. KE go prebolis.. Pogledni naokolu najdi tip sto navistina ke te saka i pocituva..
Mozam da ti kazam prost primer.. Licno iskustvo.. Decko mi znaese mu imav i sama kazano deka ke napraam glupost sakala ili ne.. Stvarno go sakam.. Naprajv glupost.. Mu priznav i mi prosti.. No znaese na sto e.. Mu imav kazano.. On znaese sto da ocekuva.. Tebe on nikad ne ti kazal sigurno deka e takov i deka moze da napraj glupost.. A sigurno ne bilo slucajno mesec dena.. Kao po greska.. Nema svest.. Ni sovest.. A i po ova sto go kaza neznae da saka i ceni.. Neznae da vozvraka na ljubov.. I e nedorasnat.. Ti imas 15 pretpostavuem deka e tuka negde i on.. Maskite pokasno sozrevaatSega razmisli sama.. Ne go sakas.. Mozebi si osekala ljubov no kon taa DOBRATA strana sto toj ti ja pokazal.. A za da sakas nekoj.. Treba da ja znaes i negovata dobra no i negovata losa strana podednakvo.. Oformi si vistinska slika za nego vo glavata.. I ke go prebolis veruvaj mi..
Нема потреба од збунетост и заблуди. Додека е свежо ова, откачи го и не го рецкај повеќе, затоа што ако во најмала рака останете и познаници, ќе покажеш слабост, за што подоцна, не само тој, туку и останатите околу тебе ќе те критикуваат. Тој веќе те исмеал со тоа што мислел дека прави идиотка од тебе, што е повеќе од очигледно дека не си... Не му ја возвраќај услугата на тој начин што ќе бараш одмазда. Едноставно игнорирај го и него и ``другарка ти``. Така ќе им покажеш дека не ти требаат предавници во животот, тоа ќе те направи посилна. Верувај ми на следново: What won't kill, will make you stronger! Јас сум жив сведок за тоа.Dada ovde si vo pravo navistina ne ja znaev negovata losa strana...jas znaev deka ima tezok karakter i deka drugarite mu se na 1mesto no da me laze so mojata"najdobra"drugarka toa... ni na son ne go ocekuvav...Nenznam momentalno se mi e izmesano vo glavata toa bese navistina sok....
fala ke mi trebaVeruvam.. Ednostavno razmisli i detaliziraj ja negovata losa strana.. Toa e mnogu bitno.. Razmisli ubavo za toa kako stojat rabotite.. I ke vidis deka ti ne go sakas ustvari.. Brzo ke najdes nov.. A se nadevam i podobar od nego.. So sreka
Ako napravam nesto za inaet znam deka nema nisto da postignam.....ti posakuvam sreka na tebe i da uspeees vo toa sto si naumil se nadevam deka nema da zgesis i deka ke uspeete da bidete srekni daleku od site sto vi posakuvaat zlo!Vnimavajte mnogu i ne veruvajte premnogu na nikogo zosto nekoi luge navistina ne gi poznavame dovolno iako sme so niv podolgo vreme...SO SREKAНема потреба од збунетост и заблуди. Додека е свежо ова, откачи го и не го рецкај повеќе, затоа што ако во најмала рака останете и познаници, ќе покажеш слабост, за што подоцна, не само тој, туку и останатите околу тебе ќе те критикуваат. Тој веќе те исмеал со тоа што мислел дека прави идиотка од тебе, што е повеќе од очигледно дека не си... Не му ја возвраќај услугата на тој начин што ќе бараш одмазда. Едноставно игнорирај го и него и ``другарка ти``. Така ќе им покажеш дека не ти требаат предавници во животот, тоа ќе те направи посилна. Верувај ми на следново: What won't kill, will make you stronger! Јас сум жив сведок за тоа.
Благодарам, ќе ми треба повеќе од среќа за да ми успее ова, а да нема никакви проблеми. Ќе ми треба ЧУДО!!LoveGirl4-ever напиша:Ako napravam nesto za inaet znam deka nema nisto da postignam.....ti posakuvam sreka na tebe i da uspeees vo toa sto si naumil se nadevam deka nema da zgesis i deka ke uspeete da bidete srekni daleku od site sto vi posakuvaat zlo!Vnimavajte mnogu i ne veruvajte premnogu na nikogo zosto nekoi luge navistina ne gi poznavame dovolno iako sme so niv podolgo vreme...SO SREKA
jas imam 25 godini, a mi se pusta edna 15 godisna jas ja odbivam a taa me moli neznam so ponatamu da pravam. ve molam za sovet
Да си го имаше паметот спрема годините немаше да прашуваш што да правиш. Ако на некое дете, зошто да бидеме реални таа е дете за тебе, не можеш да му објасниш дека нешто не оди не знам како би ти помогнал некој друг.jas imam 25 godini, a mi se pusta edna 15 godisna jas ja odbivam a taa me moli neznam so ponatamu da pravam. ve molam za sovet
jas imam 25 godini, a mi se pusta edna 15 godisna jas ja odbivam a taa me moli neznam so ponatamu da pravam. ve molam za sovet