Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
mi treba pomos. raskinav so deckoto so koj bev 6 godini. ima li nekoj vakvo iskustvo? sto sega?

Па ако си доволно свесен за твоите постапки ако знаеш што правиш и тоа колку можеш да ја издржуваш што чекаш само биди сигурен размисли повеќе пати пред да се деси тоа.
Колку години имаш, дали ти е загарантирано работното место и просекот на твојата плата ако смее да се знае? Игра голема улога

Nisto nema da kazam na ova.. Samo edno LOOOOOOOOOOOOL zafrknata VERUVAJ MI deka tie podatoci i prasanja so gi pobara vo ovoj post.. Ne sakas da gi znaes.. Nejkes da gi cues odgovorite STVARNO

mi treba pomos. raskinav so deckoto so koj bev 6 godini. ima li nekoj vakvo iskustvo? sto sega?
Зошто, што, како, кој на кого раскина, двајцата ли го сакавте тоа? Дај малку детали за да знаат форумските советувачи што да ти кажат.:)

Mora da e bolno.. No ako pricinata bila dovolno cvrsta.. Svrti nov list i prodolzi ponataka.. Ne se navrakaj na losoto vo taa vrska tuku samo na dobroto.. Toa se pameti i e vecno.. Dlaboko vo sebe znaes deka mozes da go prebolis AKO GO SAKAS seuste normalno.. I deka mozes da prodolzis so zivotot.. Ednostavno pogledni okolu sebe.. Ima use mn lepotani sto cekaat na tebe devojko :smir:

Problemot se probuva da se resi 18 godini.. Dzabe e.. Koga nemaat roditelite nejzini sloboda od edna doticna osoba spomenata pogore.. Ona pa i4.. Zatoa.. Treba drugo resenie da se najde..

Доста бе па и ти не можи па не можи ами земи мажисе за неа. Па не е можно да постојат такви монструми за родители. Па можеби кај нив владее она размислуање од на бабами времето што не мора да се дојде до заклучок дека и не ја сакаат.

Nisto nema da kazam na ova.. Samo edno LOOOOOOOOOOOOL zafrknata VERUVAJ MI deka tie podatoci i prasanja so gi pobara vo ovoj post.. Ne sakas da gi znaes.. Nejkes da gi cues odgovorite STVARNO
Е добро де не мора конкретно да се изјасни нека си размисли тој колкави му се можностите алооо никој за врат не го фати:helou::smir:

bevme pred zimane ama se skaravme za gluposti i mislev ke projde lutinata i gotovo ama pominaa 6 meseci i nisto. ponekogas se slusame i se gledame ama se ostanuva na toa

bevme pred zimane ama se skaravme za gluposti i mislev ke projde lutinata i gotovo ama pominaa 6 meseci i nisto. ponekogas se slusame i se gledame ama se ostanuva na toa

А зошто не седнете да правите муабет, не е можно врска од 6 години туку така да се прекине заради глупост.

girlll kazi nesto za mojava situacija
]
Kazi ti nesto poveke za tvojata situacija za da mozam ja da kazam nesto poveke.. Mislam deka ednostavno treab da svrtis nov list.. I da ne se otkazuvas od ljubovta i zaradi toa sto dosega si bila naviknata da zivees pokraj osoba sto eve sega ja nema vo tvojot zivot.. Barem ne od taa gledna tocka.. Veruvam deka imalo ljubov.. Zasto ne kazes zasto zavrsi seto toa? Koj bese vinovnikot.. KAko stojat sega rabotite megu vas?

Опаа уште еден сериозен проблем. Јас знам еден ваков пример ама ништо секој по својот пат си тргнал што не мора да значи дека е и твојот случај таков.
Па бори се, не се наоѓа на пат љубов

6 god ne se malku.. Zasto ne sednete na muabet.. Sedni go na muabet i otvoreno kazi mu kako stojat rabotite i sto te maci vo vrska so se toa.. Stom ste odele 6 godini sigurno mozes otvoreno da razgovaras so nego za se.. Ako nemozes.. NE te zasluzuva.. No ne veruvam vo tolku dolga vrska da se nema dobar kontakt.. Zasto ete ne go sednes na muabet i da razjasnite.. Ako ste se skarale za glupost ke se vratat rabotite na staro pak.. No ako ne vi e prvpat da se skarate za glupost ke ti kazam samo edno: "Nikogas ne ja citaj istata kniga poveke pati.. Zosto go znaes krajot.."

posledniot pat koga se vidovme jas rekov i sto sega? i do koga vaka? a on nisto prvo mislese deka se salam deka ne ocekuval od mene nesto vakvo a jas veke ne mozam samo da se gledam so nego i nisto samo potesko e posle. a dodeka e on vo moja blizina nikogas nema da mozam da najdam decko. na site nesto ili im fali ili on ke se javi da se vidime i ja ke se ponadevam i se vo krug celo vreme

zafrknata напиша:
Е добро де не мора конкретно да се изјасни нека си размисли тој колкави му се можностите алооо никој за врат не го фати:helou::smir:
Си ги знам можностите.. Можам да се издржувам себеси.. И неа.. И уште многу други... Не е тоа проблем...
А можат да постојат монструми од родители затоа што сум видел и знам.. Ги имам и дома.. Затоа не зависам од нив.. И не сакам.. Верувај ми на муабетов.. Имам родител што не ме сака.. Си знам јас како е.. И знам и кај неа како е..
За податоците што ги бараш.. Едно ќе ти кажам: My job is outside of the ranges of the constitutions of the law.. Мислам дека ќе си сфатиш сама. Ако сфатиш ок... Ако не... фак ит

C A C I напиша:
girlll kazi nesto za mojava situacija

E ova ne mozam da go poveruvam.

Ako Caci odi so deckoto 6 godini, a se " fatile " koga imala 14, sega e 20 godini min.

Na girlll na profilot i pisuva deka ima 14 godini.

Zaklucok. Zosto nekoj 20godisen, bi baral sovet od nekoj 14godisen, koj recisi ne ni znae sto znaci zborot ljubov?

Не е проблем како ќе се издржува... За тоа јас ќе се грижам... Ме сфаќаш?? Муабетов е нешто во смисла ``Шта би био кад би био..?``
Не знам кој е правилен потег... Дали да ја оставам на немилост на нејзините... Или да направам СЕ што можам, како знам и умеам за да и помогнам...
А неам многу време за мислење..

Огромна грешка од старт, после таа да живеете заедно толку млади. Девојката после нејзината полнолетност треба да поработи на неа, да се вработи или учи и да се осамостали како тебе. После таквата нејзина лична сигурност, сама ќе си земе куферите и ќе замине со тебе или сама. Немојте да правите таква голема работа, грешка ќе е.
Од дома ако се толку лоши родителите или ќе ја отпишат од ќерка или насилно ќе ја вратат пак, па ќе биде уште полошо за неа. Тоа може да те мачи засекогаш, затоа што на еден начин ти би бил најголемиот кривец за сето тоа. Таа не е доволно возрасна и паметна да се одлучи сама на таков голем чекор.
Не избрзувајте, доколку се сакате и времето кое и треба неа, нема да ви биде проблем за да завршите заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom