Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако си доволно свесен за твоите постапки ако знаеш што правиш и тоа колку можеш да ја издржуваш што чекаш само биди сигурен размисли повеќе пати пред да се деси тоа.
Колку години имаш, дали ти е загарантирано работното место и просекот на твојата плата ако смее да се знае? Игра голема улога
Зошто, што, како, кој на кого раскина, двајцата ли го сакавте тоа? Дај малку детали за да знаат форумските советувачи што да ти кажат.mi treba pomos. raskinav so deckoto so koj bev 6 godini. ima li nekoj vakvo iskustvo? sto sega?
Mora da e bolno.. No ako pricinata bila dovolno cvrsta.. Svrti nov list i prodolzi ponataka.. Ne se navrakaj na losoto vo taa vrska tuku samo na dobroto.. Toa se pameti i e vecno.. Dlaboko vo sebe znaes deka mozes da go prebolis AKO GO SAKAS seuste normalno.. I deka mozes da prodolzis so zivotot.. Ednostavno pogledni okolu sebe.. Ima use mn lepotani sto cekaat na tebe devojko :smir:mi treba pomos. raskinav so deckoto so koj bev 6 godini. ima li nekoj vakvo iskustvo? sto sega?
Problemot se probuva da se resi 18 godini.. Dzabe e.. Koga nemaat roditelite nejzini sloboda od edna doticna osoba spomenata pogore.. Ona pa i4.. Zatoa.. Treba drugo resenie da se najde..
Е добро де не мора конкретно да се изјасни нека си размисли тој колкави му се можностите алооо никој за врат не го фати:helou::smir:Nisto nema da kazam na ova.. Samo edno LOOOOOOOOOOOOL zafrknata VERUVAJ MI deka tie podatoci i prasanja so gi pobara vo ovoj post.. Ne sakas da gi znaes.. Nejkes da gi cues odgovorite STVARNO
bevme pred zimane ama se skaravme za gluposti i mislev ke projde lutinata i gotovo ama pominaa 6 meseci i nisto. ponekogas se slusame i se gledame ama se ostanuva na toa
]girlll kazi nesto za mojava situacija
bevme pred zimane ama se skaravme za gluposti i mislev ke projde lutinata i gotovo ama pominaa 6 meseci i nisto. ponekogas se slusame i se gledame ama se ostanuva na toa
6 god ne se malku.. Zasto ne sednete na muabet.. Sedni go na muabet i otvoreno kazi mu kako stojat rabotite i sto te maci vo vrska so se toa.. Stom ste odele 6 godini sigurno mozes otvoreno da razgovaras so nego za se.. Ako nemozes.. NE te zasluzuva.. No ne veruvam vo tolku dolga vrska da se nema dobar kontakt.. Zasto ete ne go sednes na muabet i da razjasnite.. Ako ste se skarale za glupost ke se vratat rabotite na staro pak.. No ako ne vi e prvpat da se skarate za glupost ke ti kazam samo edno: "Nikogas ne ja citaj istata kniga poveke pati.. Zosto go znaes krajot.."bevme pred zimane ama se skaravme za gluposti i mislev ke projde lutinata i gotovo ama pominaa 6 meseci i nisto. ponekogas se slusame i se gledame ama se ostanuva na toa
Си ги знам можностите.. Можам да се издржувам себеси.. И неа.. И уште многу други... Не е тоа проблем...zafrknata напиша:Е добро де не мора конкретно да се изјасни нека си размисли тој колкави му се можностите алооо никој за врат не го фати:helou::smir:
C A C I напиша:girlll kazi nesto za mojava situacija
Не е проблем како ќе се издржува... За тоа јас ќе се грижам... Ме сфаќаш?? Муабетов е нешто во смисла ``Шта би био кад би био..?``
Не знам кој е правилен потег... Дали да ја оставам на немилост на нејзините... Или да направам СЕ што можам, како знам и умеам за да и помогнам...
А неам многу време за мислење..