Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Serpico напиша:
Мрме, не биди пре-сериозен. Сериозно ти викам :)

Ајде до вечер кулирај... Пиши и една порака кај 18:23 минути, и кажи и да носи црвена ружа во рака, за да ја познаеш- вака некако :smir:
абе ја викав со нешто подобро "sry нема да можам да дојдам за вечер ај да одложеме за утре" :P :P :P:icon_cool

mrme напиша:
абе ја викав со нешто подобро "sry нема да можам да дојдам за вечер ај да одложеме за утре" :P :P :P:icon_cool
:zver: Лекција научена. Секоја чест....

Пушти и ја таа фора, али немој многу долго да играш/се зезаш, да не испадне обратното... Ајде, па вечер...:zlo:

Само бидиси свој. Според мене девојките не сакаат многу представи и глумење (мада малку не е на штета). Што би рекле колегиве немој премногу да навалуваш и тоа ти е. Ослободи си ја душичката, немој да се стегаш не ке одеш на бесење...

mrme напиша:

ти бато како да освојуваш некоја принцеза дај пушти ја јадицата .....
малце му треба на рибчето да се фати :pos2:

Лелеее до каде сте стигнале ало! Речи и` ружа да носи за да ја препознаеш бе:pos:
Или па пиши и` смс дека одложувате:nesvest:

Не си играј вакви играчки, посебно затоа што не знаеш како би можела да реагира. Може спротивен ефект да има, па после да ти е потешко да стигнеш повторно до „вечер одиме на кино“.

Гижо напиша:
немој многу многу да тупиш глава за нејзините постапки, ти терај по свое, во блиска иднина ке се открие самото
Во ред е да не се замара премногу со нејзини постапки, ама не може да игнорира и да не му е гајле како таа реагира на него и неговите зборови (и постапки). Многу лесно се забележува дали некој има некаква намера со тебе или не.
Чекор по чекор, не е убаво да се форсирате и да си зацртуваш дека вечерва мора да биде првиот бакнеж, дека мора да биде муабетот што понатаму и слично. Ако и двајцата имате ист интерес еден за друг, без напрегања ќе си дојде.

Како и да е, дечково сигурно уште сега се подготвува за вечер, возбудата расте. А ние ќе си чекаме да каже како си поминале:vozbud:

mrme напиша:
интересното беше што денес таа ми се јави но сепак за помош од мене и стварно имаше проблем на чија тема бев експерт ;) по тоа бевме заедно на јадење шетавме разни муабети ама немав ништо храброст да прозборам нешто за нас :icon_redf :icon_redf инаку беа прекрасни 3-4 часа ... сеуште се наогам во небрано нема ли некој поспецифичен предлог или нешто подобно, наредното е кино и тоа утре :tv:
чекам добар предлог и како да прејдам на другото ниво од врската...

Да не сакаш и да ја легнеме после, за да видиш како треба. Бркај работа сега, го реши проблемот. Кога ќе те откачи дојди пак и ке те тешиме.

Дај бе најдете некоја ко за мене:back:

Кажи боја на коса, очи, висина и тежина, па ќе видиме што може да се најде.
Ај сега озбилно. Ако имаш љубовен проблем пиши, ќе се обидеме да ти помогнеме. Не е финтата да се пише што било.

Проблем па вака пред 2-3 месеци требаше да се мувам со една што ми се свиѓа, а во исто време на неа и се свиѓам јас е сеа една недела неможеше она една ја и после почнаа студовиве и ношто не се случи и сега се стопли времево нели и викам дај прашајте дали сака и овие викаат нејќе којзнае што се десило кажете што да праам:cry::cry::cry:

Billa Bong напиша:
Проблем па вака пред 2-3 месеци требаше да се мувам со една што ми се свиѓа, а во исто време на неа и се свиѓам јас е сеа една недела неможеше она една ја и после почнаа студовиве и ношто не се случи и сега се стопли времево нели и викам дај прашајте дали сака и овие викаат нејќе којзнае што се десило кажете што да праам:cry::cry::cry:

Незнаеш ти да ја прашаш???Зашто други мораат да мешат прсти??Што не ја викнеш на кафенце негде ти и она сами...малце муабет, биди фин со нејзе, флерт бла бла и ќе ти падне...Сам добиј си ја не некој друг да ти ја мести...

пробај како што ти вика цуценце, и јас ќе ти кажам.. поубав е филингот кога ќе го искачиш сам, пешки монт еверест, а чкарт е коа ќе идеш со жичара. сакам да кажам, сам потруди се, ништо страшно ако и се јавиш, па искочете во парк, шетнете малце(ако имаш некој другар со кутре, земи го и шетајте го заедно-тоа делува, веруј ми =))) биди опуштен, разговарајте и ќе осетиш дали сака или не... очите многу откриваат.. ау да и најважното: биди духовит, ама не сеа цело време вицови да лупаш.. така смеј ја по малце, за да знае дека ќе и биде убаво понатаму...

Billa Bong напиша:
Миљон пати ти реков сам прашај си ти не. :glup:

Billa Bong напиша:
а во исто време на неа и се свиѓам јас
А од кај го заклучи ова? :uvo:

фала ви на сите прашуем сам овие денови:zlo:

Macedonian напиша:
Миљон пати ти реков сам прашај си ти не. :glup:

А од кај го заклучи ова? :uvo:
Ми кажаа to e to

Епа што тогаш...и немој ептен па и ти директен да бидеш одма или по пораки...него да ја викнеш негде да искочите!!!:)Посвети малце внимание, нека види малце дека и значиш.Само немој да претераш!

CuCeNcE напиша:
Епа што тогаш...и немој ептен па и ти директен да бидеш одма или по пораки...него да ја викнеш негде да искочите!!!:)Посвети малце внимание, нека види малце дека и значиш.Само немој да претераш!
Но Проблем:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom