Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
МоНа` напиша:
Vaka:edna moja drugarka odi 3-4 meseci so deckoto na sekoe se karat za gluposti oti taja se vozela so drug na vespa oti so drug izlegva itn itn itn dali e vo pravo da se luti!?(taja ne praj nisto so ne smej za da praj toj nekoi takvi nepotrebni ispadi )
Во право е што се лути. Зошто таа да се вози со некој си на веспа? Зошто излегува со друг? Има дечко? Има. Ако не крие ништо од него нека излегува и со дечкото и со тој/тие другите. Другарка ти е крива, а дечко и е во право што се лути. Ева, ева жениве. Има среќа само што се лути, да е некој друг со боксој ќе ја мава. Нека се стави другарка ти на негово место малку. Како ќе и е нејзе тој да прави дел од работите што таа ги прави? Не мора многу. Пример: излегуваат негде на журка и тој и вика почекај ме малку. Таа си чека, а тој игра со девојката една маса пред нејзе. И тоа игра исто како што игра со неа. И другарка ти го прашува што ти е бе тебе? И сеа овој да се чуди зошто таа се лути? Свашта.:nesvest: Ништо чудо дечко и на другарка ти да се сомнева дека оваа го изневерува. Сомнителна е другарка ти. А стварно не прави ништо лошо.:nesvest::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

The`bItCh напиша:
Во право е што се лути. Зошто таа да се вози со некој си на веспа? Зошто излегува со друг? Има дечко? Има. Ако не крие ништо од него нека излегува и со дечкото и со тој/тие другите. Другарка ти е крива, а дечко и е во право што се лути. Ева, ева жениве. Има среќа само што се лути, да е некој друг со боксој ќе ја мава. Нека се стави другарка ти на негово место малку. Како ќе и е нејзе тој да прави дел од работите што таа ги прави? Не мора многу. Пример: излегуваат негде на журка и тој и вика почекај ме малку. Таа си чека, а тој игра со девојката една маса пред нејзе. И тоа игра исто како што игра со неа. И другарка ти го прашува што ти е бе тебе? И сеа овој да се чуди зошто таа се лути? Свашта.:nesvest: Ништо чудо дечко и на другарка ти да се сомнева дека оваа го изневерува. Сомнителна е другарка ти. А стварно не прави ништо лошо.:nesvest::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Epa bas to deka ne pravi nisto loso:) ama ok e edna rabota treba da ni e jasna MASKITe se ljubomorni na sekakvi sitnici taka da mozi ova e malku pogolema sitnica hehehhe:) oki sepak fawa very much:)

I jas imam problem4e...Luda sum po edno dete - Neno, podolgo vreme, ali on misli deka mi se sviga drugar mu (poso se muvav so nego) i sea ne znma so da praam...Ako vo skoro vreme ne bidam so nego, barem edna vecer ke poludam...On me poluduva...So da praam?HELP me...

GoceRemo напиша:
Epa super temava...sakam da mi pomognete nekako,ako mozi:
Imam edna maka go sakam edno cupe mnogu!!! i to cupeto me saka mene..nema vrska kolku,ama muabeto e neki da bidi so mene....a mene to me praj mnogu tazen :(.....a znam deka me saka 100% samo neki da kazi.
dali nekoj ke mozi da odgovori..kako da postapam?

Убаво што се сакате и двајцата...но ако чупето не е спремно да има врска со тебе неможеш ништо да направиш...ти сигурно си и дал до знаење дека сакаш врска со неа...а таа те има одбиено...ако е така не одстапувај од тоа биди упорен, но не и досаден...но ако таа незнае дека ти сакаш да си со неа тогаш е друга работа...:)несакам да навлегувам во тоа како да постапиш бидејки за тоа требаат повеке детали...а од горе наведеното само тоа може да ти кажам...:icon_lol:

elen4e_bonjovi напиша:
I jas imam problem4e...Luda sum po edno dete - Neno, podolgo vreme, ali on misli deka mi se sviga drugar mu (poso se muvav so nego) i sea ne znma so da praam...Ako vo skoro vreme ne bidam so nego, barem edna vecer ke poludam...On me poluduva...So da praam?HELP me...

Лесно е тоа, насочи го на тоа да знае дека не ти се свиѓа другарму туку дека ти се свиѓа тој. Ваљда не треба да навлегувам во детаљи како да го направиш тоа, женско си, го имаш тоа во гените :icon_lol:

би било ли добро една што ми се свиѓаше а и сега уште ми се свиѓа да и го кажам тоа пак. Еднаш и кажав и таа ми кажа дека јас и се свиѓам ама после откако ништо не испадна ми кажа дека више не сум и се свиѓал. И таа мене едно време не ми се свиѓаше ама пак почна да ми се свиѓа. И сега како да и го кажам тоа: "Извини порано ми се свиѓаше но сега пак ми се свиѓаш???" Имаме едно добро другарство и страв ми е да не го изгубам. Затоа ми е страв да и го кажам тоа.

Батали ја. Иде лето а со лето и девојчиња....Кажи и на некоја нова која ќе ти се засвиѓа, кај оваа нема што да се враќаш.

KaiTekk напиша:
би било ли добро една што ми се свиѓаше а и сега уште ми се свиѓа да и го кажам тоа пак. Еднаш и кажав и таа ми кажа дека јас и се свиѓам ама после откако ништо не испадна ми кажа дека више не сум и се свиѓал. И таа мене едно време не ми се свиѓаше ама пак почна да ми се свиѓа. И сега како да и го кажам тоа: "Извини порано ми се свиѓаше но сега пак ми се свиѓаш???" Имаме едно добро другарство и страв ми е да не го изгубам. Затоа ми е страв да и го кажам тоа.

Чувај си го другарството.А чувај си го и флуидот што помеѓу вас очигледно постои.Не го расипувај со зборови.Тоа е најубавиот филинг,и за двајцата.
Ако нешто треба да се случи помеѓу вас,ќе се случи,не ги форсирај работите.
Можеби и после 10 години кога ќе се видите,ќе го имате истиот филинг и хемија...?!

А сега? Сега,пичи даље.Лето е.најубавиот дел од годината.Уживај го со полна плуќа и со многу цурици.:)

мојто проблемче е тва шо ного ми е тешко да пребољам едно дете и ви се мољам ако некој знае как полесно да го пребољам нека каже

Само издржи на почетокот

*vale* напиша:
мојто проблемче е тва шо ного ми е тешко да пребољам едно дете и ви се мољам ако некој знае как полесно да го пребољам нека каже
Очигледно е дека многу си го сакала , затоа и не можеш да очекуваш да преминеш преку него само за неколку дена.Немој да го избегнуваш , така само си ствараш фобија дека мораш да не одиш на места на кои оди ,па така се повеќе мислиш на него.
Избриши го од именикот на мобилниот, сите работи што ги имаш напишано за него , сите слики дај и ги на некоја другарка на чување и седни убаво исплачи се, за да можеш да продолжиш понатаму без тагата.
Ќе дојде време кога ќе можеш да го гледаш а чувствата да не бидат толку силни , само држи се и не подклекнувај.

*vale* напиша:

Во јавност искулирај си и прави се тотално незаинтересирана за него, додека кога никој не те гледа исплачи се, трескај глава од ѕид, напиј се алкохол малце и ќе ти помине.И кога најмалку ќе очекуваш, типот ќе пројави интерес за тебе верувај.Само истрпи, а тркалото се врти порано или покасно :wink:

LaDy D напиша:
Imam golem ljubovan problem
Sakam dvajca, eden e dobar za edni raboti, drugiot za drugi . :lud: mislam se so kogo da bidam. I dvajcata me sakaat:pos2:.
Доизјасни се де. За што е добар едниот, за што е добар другиот? Тој едниот ич не е добар за тоа што е добар другиот? Леле исплеткав:poss:
Ајде објасни ја малку ситуацијата.

LaDy D напиша:
Imam golem ljubovan problem
Sakam dvajca, eden e dobar za edni raboti, drugiot za drugi . :lud: mislam se so kogo da bidam. I dvajcata me sakaat:pos2:.

Јас мислам и двата да си ги задржиш, да се надополнуваат. :pos:

hm deca deca banalno e ova se vo vrska so ojot problem
decko mi ke ide za amerika na 3 meseca da raboti i prasanjeto e SO KE PRAVM BEZ NEGO koa 3 godini sme nerazdvoeni....ke umram od taga
POMOS

Па не се многу 3 месеци, ќе издржиш. Што вика тој во врска со неговото заминување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom