The`bItCh
AdJuStAbLe mAdNeSs
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 4.605
- Поени од реакции
- 115
Во право е што се лути. Зошто таа да се вози со некој си на веспа? Зошто излегува со друг? Има дечко? Има. Ако не крие ништо од него нека излегува и со дечкото и со тој/тие другите. Другарка ти е крива, а дечко и е во право што се лути. Ева, ева жениве. Има среќа само што се лути, да е некој друг со боксој ќе ја мава. Нека се стави другарка ти на негово место малку. Како ќе и е нејзе тој да прави дел од работите што таа ги прави? Не мора многу. Пример: излегуваат негде на журка и тој и вика почекај ме малку. Таа си чека, а тој игра со девојката една маса пред нејзе. И тоа игра исто како што игра со неа. И другарка ти го прашува што ти е бе тебе? И сеа овој да се чуди зошто таа се лути? Свашта.:nesvest: Ништо чудо дечко и на другарка ти да се сомнева дека оваа го изневерува. Сомнителна е другарка ти. А стварно не прави ништо лошо.:nesvest:МоНа` напиша:Vaka:edna moja drugarka odi 3-4 meseci so deckoto na sekoe se karat za gluposti oti taja se vozela so drug na vespa oti so drug izlegva itn itn itn dali e vo pravo da se luti!?(taja ne praj nisto so ne smej za da praj toj nekoi takvi nepotrebni ispadi )