Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
GoceRemo напиша:
Epa super temava...sakam da mi pomognete nekako,ako mozi:
Imam edna maka go sakam edno cupe mnogu!!! i to cupeto me saka mene..nema vrska kolku,ama muabeto e neki da bidi so mene....a mene to me praj mnogu tazen :(.....a znam deka me saka 100% samo neki da kazi.
dali nekoj ke mozi da odgovori..kako da postapam?

Биди сигурен дека чупето те неќи.

Па иди на Егзит, или у Београд, џет сет малку, фраери колку сакаш :icon_lol: :wink:

sovetov e za BabyGirl :)

FortunE напиша:
Па не се многу 3 месеци, ќе издржиш. Што вика тој во врска со неговото заминување?

On bese i lani i mnogu raboti se desija so neskam da sepovtorat i godinava so stvarno mozea da iskocat na golemo a on so vika on vika deka me saka i sekogas ke me saka i deka ova mu e posledna godina da otide i da zaraboti nekoj dinar narodski kazano

Batistuta напиша:
Па иди на Егзит, или у Београд, џет сет малку, фраери колку сакаш :icon_lol: :wink:

sovetov e za BabyGirl :)

hm ti ke me nosis vaka od sozaluvanje i pat i se od tebe neka mi bide i nema problem velikodusnost prifakam

BabyGirl^^^ напиша:
On bese i lani i mnogu raboti se desija so neskam da sepovtorat i godinava so stvarno mozea da iskocat na golemo a on so vika on vika deka me saka i sekogas ke me saka i deka ova mu e posledna godina da otide i da zaraboti nekoj dinar narodski kazano

hm ti ke me nosis vaka od sozaluvanje i pat i se od tebe neka mi bide i nema problem velikodusnost prifakam

Абе јас не сум Рокфелер на мој трошок да те носам :icon_lol:
Плус тоа кај ќе издржиш ти со мене у југото до Нови Сад, топло е, парното не се гаси, ќе те нервирам цело време :icon_lol: :icon_lol:
Ем има таму фраери из Београда и ќе ме откачиш одма :)

BabyGirl^^^ напиша:
Епа тоа што се случиле лоши работи треба да ви бидат како лекција и сега да не ви се повторат. Ако не ги сакате, нема да дозволите да се случи истото. Тешко ќе ви е и на двајцата, ама брзо ќе поминат три месеци. И такви муабети дека ќе умреш од тага - НЕ!

Бати и Бејби муабетете си и договарајте се со пп:)

FortunE напиша:
Епа тоа што се случиле лоши работи треба да ви бидат како лекција и сега да не ви се повторат. Ако не ги сакате, нема да дозволите да се случи истото. Тешко ќе ви е и на двајцата, ама брзо ќе поминат три месеци. И такви муабети дека ќе умреш од тага - НЕ!

Definitivno...dur trepnes, povtorno ke bide tuka vo tvoite pregratki, a vremeto samo ke vi pomogne da sfatite dali vistinski se sakate i sakate da ste eden so drug, a ako e kako sto velis samo moze da vi bide poubavo poloso ne!!!Plus i ke imas vreme malku da se odmoris od nego pa i da ti nedostiga.....................:wub: :wub: :wub:

Зашто мислам дека тие работи што се десиле минатиот пат и што не сакаш да се повторат ова негово заминување го гледаш како проблем?
Бидејќи ова и е некој проблем..ти идеш три години со него ако не му веруваш и ако се сомневаш тогаш зашто и идеш..врската се гради на меѓусебната доверба!
Ти ако знаеш дека те сака..ако му веруваш(што вашата долга врска укажува на тоа)уживај и пливај!
Уживај во слободата(со граници мислам)во излагањата со другарките посвети си малку повеќе време на себе и почуствувај го филингот како е кога ти недостига некој(зашто верувам дека секој ден сте биле заедно)!!!гуд лак

fala na site za vasite mislenja vo vrska so mojava situacija i kolku tolku me raspolozivte enma zbor FALA VI

aj sega mene nekoj sovetce da mi dade. Jas i decko mi odevme 1 godina i 8 meseci, i raskinavme posto sfativme deka ne ni ide. po 2 nedeli on se smuva so edna elena 3-4 pati. Pred nekoe vreme izlegovme nekolku pati i se muvavme. razgovaravme za sto ponatamu i on mi kaza deka saka da ostaneme na muvanje a jas nemav sili da mu kazam deka sakam pak da se smirime, pa mu prativ poraka ama on se napravi ko da ne sfatil!
aj sega da vidam kakov sovet ke mi dadete....

lovely напиша:
aj sega mene nekoj sovetce da mi dade. Jas i decko mi odevme 1 godina i 8 meseci, i raskinavme posto sfativme deka ne ni ide. po 2 nedeli on se smuva so edna elena 3-4 pati. Pred nekoe vreme izlegovme nekolku pati i se muvavme. razgovaravme za sto ponatamu i on mi kaza deka saka da ostaneme na muvanje a jas nemav sili da mu kazam deka sakam pak da se smirime, pa mu prativ poraka ama on se napravi ko da ne sfatil!

А што мислиш ти? Повеќе од јасно е дека ќе те советуваме да го откачиш засекогаш. Тој ако се прави дека не те сфаќа, нормално дека не му се прави ќеиф за да сте во врска повторно ... башка пред тоа ти понудил само мување ... или е недораснат и незнае што сака побрзо или не те сака повеќе, трето нема. Незнам како ти изгледа советов и колку ќе го употребиш, ама тоа е најдоброто решение според мене.

добро што ако некоја девојка незнае да те запали при сексот и неможе пенисот да ја достигне максималната големина и цврстина за да пенетрира??? што ви направиле вие???

a sakas da kazes deka tvojata golemina na PENISOT nemoze da ja dostigne maksimalnata golemina i bla bla bla?

lovely напиша:
Немој да се муваш со него.
Зошто?
Зошто не те заслужува девојче, ако те сака ќе биде со тебе, а не со некоја си Елена таму.
Се сложувам со Дивајн тотално, откачи го ако те гледа само како предмет за мување.

Ubavi soveti ti davaat, ako te gleda toj kako predmet samo da te iskoristi i da izleguva so tebe koga kje mu tekni, ti zasluzuvas nekoj podobar

Ne se muvaj so nego..imav i ja slicna situacija da ti kazam...mozda te saka ali nesaka da ti priznae...otkaci go zaso on posle ke trca po tebe ke vidis,gi znam takvite

А БЕ ДЕЦА!!! ПРВИН КАЖЕТЕ ГОДИНИ ЗА ДА ДОБИЕТЕ СОВЕТ!
Колку пати да повторам дека едноп важи на 15, друго на 20, трето на 25, а сосема четврто на 30 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom