Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бооо 2015 сме, а не 2005Boo ej 98ma rodeni deckovci i devojki imaat :-D
@andrez98 te dribla ovaa videla deka si sramezliv. Nemojnda se druzis veke so nea.
И големи се за тоа што го снимале на телефон. Такви работи се прават на 11 години.По 17 години имаат,не се мали![]()
Ние кога дркавме со нас доаѓаше и едно девојче и си седеше и не гледаше. Уствари само она ни беше женско во маало и ги знаеше сите машки пубертетски тајни.Ивица секој со своите перспективи и познавања. Еве јас и ти имаме различни искуства за овие две работи. Јас само го тврдам тоа што го знам. Тоа што не го знам, сакам да го сознаам и научам. Еве ти ме просветли дека имало и такви машки кои никогаш во животот не искусиле групно дркање. Јас значи сум била во заблуда предходно и со погрешно мислење спрема цел машки род. Фала ти на увидот за различната перспектива од мојата.![]()
Исто сакам да ме советувате или да помогнете. Значи сеа у Јули полнам 17.Па знаете како иде у тие години сакаш женска ,мување тие ред работи. Епа ја до сеа не сум го осетил тоа чуство т.е ни сум имал женска до сеа ни сум мувал за разлика од сите другари малце незгодно ми е . До сеа три девојки ми признавале дека им се допаѓам ама ја сум ги пдбивал пред се затоа што незнам што понатаму , шо ќе речат другите (иако е небитно),се срамам и тоа е . Ако може некој да помогне како за почеток да се опуштам и како полесно да се изразувам со нив. Благодарам
Треба само да го скршиш мразот со една, после се ќе оди како подмачкано. За толку ќе собереш храброст.Исто сакам да ме советувате или да помогнете. Значи сеа у Јули полнам 17.Па знаете како иде у тие години сакаш женска ,мување тие ред работи. Епа ја до сеа не сум го осетил тоа чуство т.е ни сум имал женска до сеа ни сум мувал за разлика од сите другари малце незгодно ми е . До сеа три девојки ми признавале дека им се допаѓам ама ја сум ги пдбивал пред се затоа што незнам што понатаму , шо ќе речат другите (иако е небитно),се срамам и тоа е . Ако може некој да помогне како за почеток да се опуштам и како полесно да се изразувам со нив. Благодарам
Најискрен совет од мене би ти бил да не почнуваш со алкохол да ја разбиваш тремата, тоа е најлош избор и стануваш пијаница дур трепнеш, не си ставај трн во здрава нога. Почекај да бидеш поспремен за девојка, уште некоја година, не ги гледај другите, и не тргнувај по лош пат.Повеќе практикувам вино и пиво хааа.. Некои по озбилни совети?
Не би го опишала пиењето алкохол со толку забавен жаргон, не е хоби ниту играчка, туку сериозен порок.Не мора да значи дека ќе стане пијаница али сигурно ќе стане од оние „абе дај да се напиеме, да разбиеме монотонија, да се размуабетиме малку зошто вака без алкохол досадно е“
Иначе, нема совет за олеснување. Секогаш првиот бакнеж ти се дешаваат срања у глава у стомак, пенис ти скока до небо итн![]()