- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ја помалку време трошам на анализи на утакмици за коцкање од него што дечково потрошил на анализа на девојка му 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја помалку време трошам на анализи на утакмици за коцкање од него што дечково потрошил на анализа на девојка му![]()
Последните 1-2 месеци.Одкако работава тргна надолу ... пак јас планирав со незе да останам ебачицата да се клоцни.
Не сум анализирал аман свати ме, гледав погоре сите изразуваа мислења 100% имала 100% немала па затоа она го пишав за јасно да сватат ситкаква е ситуацијава.Затоа што ми кажувааат дека се има клецано со друг и го тупат цел пост за тој проблем как осимала со др и така натаму а реално 10000% се нема затоа пишав да не оди настрана дискусијата..ете за 1-2 месеци ќе викажам што било и како било и штп ќе биди.
Сето дупачи овде,хумор лвл кикирику.
Машките што ме критикуваат овде би требало да знаат дека е можно да сакаш некого а истовремено да си плескал настрана нешто само не мн долг период затоа што се менуваат чувства.
Да си сакал нешто, нема да си имал потреба да плескаш на страна.Сето дупачи овде,хумор лвл кикирику.
Машките што ме критикуваат овде би требало да знаат дека е можно да сакаш некого а истовремено да си плескал настрана нешто само не мн долг период затоа што се менуваат чувства.
Ја помалку време трошам на анализи на утакмици за коцкање од него што дечково потрошил на анализа на девојка му![]()
Како мислиш во сексот?Знаеш кај е проблемот мила? Во сексот! Се согласуваш?