Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
епа јбг, знае дека ја свиѓаш, па се заебава со тебе...
или па треба поише да се потрудиш, може те испитува шо чоек си и до кај си ....

Нека ме испитува со тоа што она малце ќе превземе иницијатива. Доста ми беше мене.

Нека ме испитува со тоа што она малце ќе превземе иницијатива.

аааааааааеееееееееее и ти сеа.... и ја би го праела истото да сум на нејзино место, интересно е бе брат...
а да ја стаиш ден два на игнор?

аааааааааеееееееееее и ти сеа.... и ја би го праела истото да сум на нејзино место, интересно е бе брат...

А да ја ставам засекогаш на ignore? :)

Интересно велиш, а ?

Интересно би ти било тебе да речеме ... да те фати некој да те силува и после да те шутне, нормално затоа што му било тоа интересно на човекот ?

Интересно би ти било тебе да речеме ... да те фати некој да те силува, онака пошто му е интересно ?
Како прво, како можеш да ги споредуваш тие работи?Тотално се спротивни.
Како второ, затоа се вика флерт.За да се запознаеш подобро.А не веќе вториот ден, едниот за другиот да знаат се, и брзо да си здосадат.

Како прво, како можеш да ги споредуваш тие работи?Тотално се спротивни.
Како второ, затоа се вика флерт.За да се запознаеш подобро.А не веќе вториот ден, едниот за другиот да знаат се, и брзо да си здосадат.

со некој луѓе едноставно не можеш да правиш муабет, ама добро да не бидам офтопик сеа, некој девојчиња едноставно сакаат да видат до каде е некој спремен (колку е загреан) да оди за нив..

со некој луѓе едноставно не можеш да правиш муабет, ама добро да не бидам офтопик сеа, некој девојчиња едноставно сакаат да видат до каде е некој спремен (колку е загреан) да оди за нив..
Не е финтата да види до каде е спремен, туку да не се одвива се пребрзо, за да заврши уште побрзо.Според мене тоа е една многу битна фаза од запознавањето која треба да оди полека, а не да биде се сервирано на тацна.

Јас ја сакам, а ваљда и она ме сака, она е таму некаде во некој трет свет, во друг универзум, а јас на Земјата.
Шо да праам? :(

Јас ја сакам, а ваљда и она ме сака, она е таму некаде во некој трет свет, во друг универзум, а јас на Земјата.
Во кој трет универзум жити се`?
Или да не мислеше вашите универзуми не се поклапаат?
--- надополнето: Oct 22, 2011 9:28 AM ---
вецерва прекинав...:)
And that`s it? What a shame...

(биди малку поконкретен, не сме Војо Ушески да знаеме се`.)

Напушти ја земјата и отиди во тој универзум;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom