Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
епа јбг, знае дека ја свиѓаш, па се заебава со тебе...
или па треба поише да се потрудиш, може те испитува шо чоек си и до кај си ....
Нека ме испитува со тоа што она малце ќе превземе иницијатива. Доста ми беше мене.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Нека ме испитува со тоа што она малце ќе превземе иницијатива.
аааааааааеееееееееее и ти сеа.... и ја би го праела истото да сум на нејзино место, интересно е бе брат...
а да ја стаиш ден два на игнор?

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
аааааааааеееееееееее и ти сеа.... и ја би го праела истото да сум на нејзино место, интересно е бе брат...
а да ја стаиш ден два на игнор?
А да ја ставам засекогаш на ignore? :)

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Интересно би ти било тебе да речеме ... да те фати некој да те силува и после да те шутне, нормално затоа што му било тоа интересно на човекот ?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Интересно би ти било тебе да речеме ... да те фати некој да те силува, онака пошто му е интересно ?
Како прво, како можеш да ги споредуваш тие работи?Тотално се спротивни.
Како второ, затоа се вика флерт.За да се запознаеш подобро.А не веќе вториот ден, едниот за другиот да знаат се, и брзо да си здосадат.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Како прво, како можеш да ги споредуваш тие работи?Тотално се спротивни.
Како второ, затоа се вика флерт.За да се запознаеш подобро.А не веќе вториот ден, едниот за другиот да знаат се, и брзо да си здосадат.
со некој луѓе едноставно не можеш да правиш муабет, ама добро да не бидам офтопик сеа, некој девојчиња едноставно сакаат да видат до каде е некој спремен (колку е загреан) да оди за нив..

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
со некој луѓе едноставно не можеш да правиш муабет, ама добро да не бидам офтопик сеа, некој девојчиња едноставно сакаат да видат до каде е некој спремен (колку е загреан) да оди за нив..
Не е финтата да види до каде е спремен, туку да не се одвива се пребрзо, за да заврши уште побрзо.Според мене тоа е една многу битна фаза од запознавањето која треба да оди полека, а не да биде се сервирано на тацна.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
5
Јас ја сакам, а ваљда и она ме сака, она е таму некаде во некој трет свет, во друг универзум, а јас на Земјата.
Шо да праам? :(

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.429
Јас ја сакам, а ваљда и она ме сака, она е таму некаде во некој трет свет, во друг универзум, а јас на Земјата.
Во кој трет универзум жити се`?
Или да не мислеше вашите универзуми не се поклапаат?
--- надополнето: Oct 22, 2011 9:28 AM ---
вецерва прекинав...:)
And that`s it? What a shame...

(биди малку поконкретен, не сме Војо Ушески да знаеме се`.)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Напушти ја земјата и отиди во тој универзум;)

Kajgana Shop

На врв Bottom