Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Epa togas kako sto kazav toj moze da ima veke devojka, a tie igri so ljubomora se niski ;) jas eve bi pomislil gledaj ja tipkata vcera bese so mene sega drug guska ;) i nikad ne bi ja fatil za zensa
Тоа е точно, и јас би помислил, ама јас и ти не сме битни во случајов зашто типот штом имал секс со неа, ако ја види со друг ќе нема време да размислува и да помисли ништо, ќе реагира инстиктивно на ситуацијата или нема да реагира, се зависи од него.

Член од
21 октомври 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
ok fala vi na site za sovetite;)i samo da kazam on nema zenska i mi vika deka mu e dobro vaka sam se dodeka ne ja najde licnosta so ke go razbira zatoa so prethodnata devojka so ja imal go izneverila nekolku pati i toj stradal mnogu pa sega ko demek se plasi da ne najde nekoja slicna na taa i da seksot bese odlicen za mene za nego ne znam treba da kaze on a mene mi ide nekolku pati go zemam tel. vo race da mu se javam i vo posleden moment se otkazuvam zatoa so ne sakam se da sum jas taa so go bara iako srceto mi cuka stotka i racete mi treperat :pipi: pozz

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Ај еден краток совет. Излегувам со едно девојче, веќе 5-6 пати досега. Уште на втор состанок пофлертував, а на трет состанок веќе и пуштив раче преку рамо. Од тогаш некако стивнаа работите. Незнам зошто? Кажано и е и покажано и е многу пати дека ме привлекува. Таман ќе ја баталам, после 2-3 дена почнува да ме замара преку чат, со пуштање love songs и слично, а кога ќе се видиме пак делува срамежливо, уплашено... или евентуално ни она незнае што сака! Мене ми се чини сите три.

I

indigo child

Гостин
Ај еден краток совет. Излегувам со едно девојче, веќе 5-6 пати досега. Уште на втор состанок пофлертував, а на трет состанок веќе и пуштив раче преку рамо. Од тогаш некако стивнаа работите. Незнам зошто? Кажано и е и покажано и е многу пати дека ме привлекува. Таман ќе ја баталам, после 2-3 дена почнува да ме замара преку чат, со пуштање love songs и слично, а кога ќе се видиме пак делува срамежливо, уплашено... или евентуално ни она незнае што сака! Мене ми се чини сите три.
Знае дека ја свиѓаш и си прави да и биде интересен животот. Не сака врска.
Барем според мене.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Spored mene mozebi nesaka vrska a i se svigas pa nesaka da izgubi kontakt zatoa vaka si igra a moze e sramezlivo devojceto zavisi ne kaza kolku godini ima, inaku cudni se devojkive i ne se trudi da gi razberes :D

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Знае дека ја свиѓаш и си прави да и биде интересен животот. Не сака врска.
Барем според мене.
И јас дојдов до тој заклучок уште 2-3 состаноци наназад. Ама не сме дечиња да си ја играме таа игра. Барем не толку долго време. Затоа ја баталив, па нека си мастурбира дома колку и душа сака!
--- надополнето: Oct 21, 2011 6:07 PM ---
Spored mene mozebi nesaka vrska a i se svigas pa nesaka da izgubi kontakt zatoa vaka si igra a moze e sramezlivo devojceto zavisi ne kaza kolku godini ima, inaku cudni se devojkive i ne se trudi da gi razberes :D
И да е срамежливо, ја отсрамив веќе 2 пати. Инаку е постара и од мене, 28 има!

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ми делува на срамежлива и повлечена девојка, може и треба повеќе време

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
И јас дојдов до тој заклучок уште 2-3 состаноци наназад. Ама не сме дечиња да си ја играме таа игра. Барем не толку долго време. Затоа ја баталив, па нека си мастурбира дома колку и душа сака!
--- надополнето: Oct 21, 2011 6:07 PM ---

И да е срамежливо, ја отсрамив веќе 2 пати. Инаку е постара и од мене, 28 има!
E spored godinite ne bi trebalo da se srami, ne ja znam devojkava ama mislam deka i e interesno da si igra...moj sovet oladi malku koga ke ti pise kazi deka nemozes da pisuvas imas rabota ne pokazuvaj interes, ako ona se poveke i poveke se interesira znaci deka i se svigas,ako i ona se oladi ne ti treba pa gi ima milion zenski :pos:

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Ми делува на срамежлива и повлечена девојка, може и треба повеќе време
Да, таква е. Али немам душа веќе да ја бркам. Тоа евентуално она ако земе иницијатива. Ставена е на stand by, додека јас си бркам друга.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Јас мислам дека ни она не знае што сака. Немаш појма што се им поминува низ главата на неодлучните девојки, каква што мислам дека е од напишаното. А и штом велиш дека е постара од тебе, може и тоа да е една од причините за нејзиното променливо однесување.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Првиот пат ја викнав на кафе пред 2 недели - ме одби.. Ладно и било надвор, настината била, не и бил денот. Денес пак ја викнав на кафе. Многу "рано" сум и предложил. На роденден била. Не знам дали ме матка со цел да ме откачи дека не е заентересирана или стварно баш јас кога ќе сакам да ја викнам да искочиме - не може.

:unsure:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ај еден краток совет. Излегувам со едно девојче...
Едно девојче? А девојчето има 28 години? :pos:

Ако сакате да добиете подобри совети т.е. мислења што ќе бидат поблиску до вистината, би било добро да внимавате како се изразувате.:)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Првиот пат ја викнав на кафе пред 2 недели - ме одби.. Ладно и било надвор, настината била, не и бил денот. Денес пак ја викнав на кафе. Многу "рано" сум и предложил. На роденден била. Не знам дали ме матка со цел да ме откачи дека не е заентересирана или стварно баш јас кога ќе сакам да ја викнам да искочиме - не може.

:unsure:
Навива за Евертон или Манчестер Јунајтед.

Друго н....има, сигурно е “нешто трето“. :)

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Едно девојче? А девојчето има 28 години? :pos:

Ако сакате да добиете подобри совети т.е. мислења што ќе бидат поблиску до вистината, би било добро да внимавате како се изразувате.:)
Навика пуста... сите девојки што ми се допаѓаат, макар и да се постари од мене, ги викам "девојче" :)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
епа јбг, знае дека ја свиѓаш, па се заебава со тебе...
или па треба поише да се потрудиш, може те испитува шо чоек си и до кај си ....

Kajgana Shop

На врв Bottom