Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
вака сега, можеби на некој од вас ова ќе му звучи смешно но јас сум многу сериозен и загреан за ова:
одам со девојка некое време и се си е ОК, неодамна додека ја правевме онаа прекрасна работа ми кажа дека сакала да ме види да и играм стриптиз
проблемот е што јас како градба и немам што да покажам, но таа вели дека тоа најмалку ја загрижува и дека се пали на мене и без мускули
сега сакам совет од вас, какви движења би биле тоа, зошто се што замислив е прилично глупаво и се плашам да постигнам спротивен ефект, сакам да и удоволам но не знам како.
ќе ве молам ако имате досегашно искуство со ова, можеби линк од некое показно видео, сцена од филм каде момче и игра на девојката, било што би помогнало
фала ви однапред, се надевам никој нема да пука сеир:kesa:

вака сега, можеби на некој од вас ова ќе му звучи смешно но јас сум многу сериозен и загреан за ова:
одам со девојка некое време и се си е ОК, неодамна додека ја правевме онаа прекрасна работа ми кажа дека сакала да ме види да и играм стриптиз
проблемот е што јас како градба и немам што да покажам, но таа вели дека тоа најмалку ја загрижува и дека се пали на мене и без мускули
сега сакам совет од вас, какви движења би биле тоа, зошто се што замислив е прилично глупаво и се плашам да постигнам спротивен ефект, сакам да и удоволам но не знам како.
ќе ве молам ако имате досегашно искуство со ова, можеби линк од некое показно видео, сцена од филм каде момче и игра на девојката, било што би помогнало

баце сигурно нема јас женски движења да изведувам
дај молим те ја знам песнава, и афтердарк такуѓаре, ама неможам јас така да се движам, не сум двоцефка

п.с.Поарно да побараше по нетов некое видео. не за друго да не се понуди некој друг да и изигра стриптиз :icon_lol:

Не ти треба видео.Нека ти текне која песна ти лежи за играње најдобро.Играј си и соблекувај дел по дел од облеката.
Многу важно е после стриптизот да бидеш катастрофа у кревет.Тоа ти е совет да не и прејде у навика да те тера да играш секој ден како идиот.

п.с.Поарно да побараше по нетов некое видео. не за друго да не се понуди некој друг да и изигра стриптиз :icon_lol:
fala ti za klipov bas ke razgledam so ima i vo related videos
inaku ako nekoj e zainteresiran da i igra striptiz moze nema problem, tipkata se vika Monica Lewinsky, klikni potpis ke ti stane jasno

devojka ti ima fetis kon striptiz:) ne zgodna rabota, podobro kazi i deka ne sakas da pravis stiptiz, zosto sekoja vecer ke te tera na toa

devojka ti ima fetis kon striptiz:) ne zgodna rabota, podobro kazi i deka ne sakas da pravis stiptiz, zosto sekoja vecer ke te tera na toa

Не бе секоја вечер. Нека се менуваат преку една. :icon_lol:
Битно е да пробаш еднаш, двапати... :wink:
Со алкохол иде подобро, ама немој да се заборавиш со пиењето, па да не можеш да мрднеш после.

Што си ти покварен ,прво крадеш мој совет а второ сакаш да го натераш човекот да се откаже од нејзе па ти да и играш секој ден.:nenene:
:pos:

Што си ти покварен ,прво крадеш мој совет а второ сакаш да го натераш човекот да се откаже од нејзе па ти да и играш секој ден.:nenene:
:pos:

eheee kade otide sega, jas ne sakam da go nateram da se otkaze od nea. prosto kazuvam sto mislam, ako i ti go mislis istoto togas sme istomislenici:helou: a ako mislis deka nesto kradam od tebe, togas treba da se gordees oti si mnogu umen:toe:

Не бе секоја вечер. Нека се менуваат преку една. :icon_lol:
Битно е да пробаш еднаш, двапати... :wink:
Со алкохол иде подобро, ама немој да се заборавиш со пиењето, па да не можеш да мрднеш после.
хахах аке биде премногу опуштено па можда играјки ке заспие.. :) или алатот ке му откаже 99%

хахах аке биде премногу опуштено па можда играјки ке заспие.. :) или алатот ке му откаже 99%

Јас еднаш ке му се пуштав на една и ме натераа со алкохол малце, а јас не сум многу по алкохол и настегав незнам колку коњак и ме носеа до дома на сред излегвање - и ништо :tapp: ... затоа многу со алкохол НЕ.....

Јас еднаш ке му се пуштав на една и ме натераа со алкохол малце, а јас не сум многу по алкохол и настегав незнам колку коњак и ме носеа до дома на сред излегвање - и ништо :tapp: ... затоа многу со алкохол НЕ.....

Сwценце. Никако алкохол, никаааако.

оф топик... нека дрме човекот 1-2 најмногу коњаче или така нешто жестоко и ќе бидеш по опуштен и се ќе биде како подмачкано

Само не претерувај со алкохолот, 1-2 чашички жолта на екс таман ти е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom