Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.834
Поени од реакции
4.536
вака сега, можеби на некој од вас ова ќе му звучи смешно но јас сум многу сериозен и загреан за ова:
одам со девојка некое време и се си е ОК, неодамна додека ја правевме онаа прекрасна работа ми кажа дека сакала да ме види да и играм стриптиз
проблемот е што јас како градба и немам што да покажам, но таа вели дека тоа најмалку ја загрижува и дека се пали на мене и без мускули
сега сакам совет од вас, какви движења би биле тоа, зошто се што замислив е прилично глупаво и се плашам да постигнам спротивен ефект, сакам да и удоволам но не знам како.
ќе ве молам ако имате досегашно искуство со ова, можеби линк од некое показно видео, сцена од филм каде момче и игра на девојката, било што би помогнало
фала ви однапред, се надевам никој нема да пука сеир:kesa:

A

Auditore

Гостин
вака сега, можеби на некој од вас ова ќе му звучи смешно но јас сум многу сериозен и загреан за ова:
одам со девојка некое време и се си е ОК, неодамна додека ја правевме онаа прекрасна работа ми кажа дека сакала да ме види да и играм стриптиз
проблемот е што јас како градба и немам што да покажам, но таа вели дека тоа најмалку ја загрижува и дека се пали на мене и без мускули
сега сакам совет од вас, какви движења би биле тоа, зошто се што замислив е прилично глупаво и се плашам да постигнам спротивен ефект, сакам да и удоволам но не знам како.
ќе ве молам ако имате досегашно искуство со ова, можеби линк од некое показно видео, сцена од филм каде момче и игра на девојката, било што би помогнало

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
п.с.Поарно да побараше по нетов некое видео. не за друго да не се понуди некој друг да и изигра стриптиз :icon_lol:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Не ти треба видео.Нека ти текне која песна ти лежи за играње најдобро.Играј си и соблекувај дел по дел од облеката.
Многу важно е после стриптизот да бидеш катастрофа у кревет.Тоа ти е совет да не и прејде у навика да те тера да играш секој ден како идиот.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.834
Поени од реакции
4.536
п.с.Поарно да побараше по нетов некое видео. не за друго да не се понуди некој друг да и изигра стриптиз :icon_lol:
fala ti za klipov bas ke razgledam so ima i vo related videos
inaku ako nekoj e zainteresiran da i igra striptiz moze nema problem, tipkata se vika Monica Lewinsky, klikni potpis ke ti stane jasno

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
devojka ti ima fetis kon striptiz:) ne zgodna rabota, podobro kazi i deka ne sakas da pravis stiptiz, zosto sekoja vecer ke te tera na toa

T

Tetro

Гостин
devojka ti ima fetis kon striptiz:) ne zgodna rabota, podobro kazi i deka ne sakas da pravis stiptiz, zosto sekoja vecer ke te tera na toa
Не бе секоја вечер. Нека се менуваат преку една. :icon_lol:
Битно е да пробаш еднаш, двапати... :wink:
Со алкохол иде подобро, ама немој да се заборавиш со пиењето, па да не можеш да мрднеш после.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Што си ти покварен ,прво крадеш мој совет а второ сакаш да го натераш човекот да се откаже од нејзе па ти да и играш секој ден.:nenene:
:pos:

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Што си ти покварен ,прво крадеш мој совет а второ сакаш да го натераш човекот да се откаже од нејзе па ти да и играш секој ден.:nenene:
:pos:
eheee kade otide sega, jas ne sakam da go nateram da se otkaze od nea. prosto kazuvam sto mislam, ako i ti go mislis istoto togas sme istomislenici:helou: a ako mislis deka nesto kradam od tebe, togas treba da se gordees oti si mnogu umen:toe:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не бе секоја вечер. Нека се менуваат преку една. :icon_lol:
Битно е да пробаш еднаш, двапати... :wink:
Со алкохол иде подобро, ама немој да се заборавиш со пиењето, па да не можеш да мрднеш после.
хахах аке биде премногу опуштено па можда играјки ке заспие.. :) или алатот ке му откаже 99%

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
хахах аке биде премногу опуштено па можда играјки ке заспие.. :) или алатот ке му откаже 99%
Јас еднаш ке му се пуштав на една и ме натераа со алкохол малце, а јас не сум многу по алкохол и настегав незнам колку коњак и ме носеа до дома на сред излегвање - и ништо :tapp: ... затоа многу со алкохол НЕ.....

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Јас еднаш ке му се пуштав на една и ме натераа со алкохол малце, а јас не сум многу по алкохол и настегав незнам колку коњак и ме носеа до дома на сред излегвање - и ништо :tapp: ... затоа многу со алкохол НЕ.....

Сwценце. Никако алкохол, никаааако.

П

Пепси_

Гостин
оф топик... нека дрме човекот 1-2 најмногу коњаче или така нешто жестоко и ќе бидеш по опуштен и се ќе биде како подмачкано

A

Auditore

Гостин
Само не претерувај со алкохолот, 1-2 чашички жолта на екс таман ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom