Ѓорче 1932
тој сум...
ама тој сега нема доверба, ако девојката го избрише профилоот на фејсбук тогаш смета дека довербата ќе си дојде на пристојно ниво:nesum:
Пред тоа требало да си мисли на последиците...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама тој сега нема доверба, ако девојката го избрише профилоот на фејсбук тогаш смета дека довербата ќе си дојде на пристојно ниво:nesum:
Во врска сум 9 месеци.
Не е проблем ама сакам совет.
Мислите ли дека е правилно следново:
А јас:
- И забранив да има профил на ФБ
- Го знам пассот нејзин на МСН
Еден период напињаше да и го дадам пассот мој но јас не го дадов а како причина ја наведов дека имам бизниси и муабети( мои приватни работи) за кои таа а и некој друг не сакам да ги знае. Е сега испаѓа дека јас не сум феР, секогаш е по мое и слично + и сум бил сомнителен
- имам профил на ФБ
- и не и го давам пасвордот мој од МСН
На листа на мсн, имам другарки со кои опуштено се зезам, контактирам. Почнуваат со како си дарлинг, злато, на крај тс ова она...
Све тоа е другарски ама мислам дека таа тоа нема да го свати...
Вие шТо мислите,да и го дадам пассот или не ... ?
Mislam deka ne treba da si zabranuvate raboti, ako ne vazat za dvajcata. Zabranetoto e poslatko, pa mislam deka moze da predizvikas kontraefekt odnosno, da posaka da pravi odredeni raboti, samo zatoa sto e ljubopitna i za tvoj inaet.
Zabrana za socijalna mreza - ova go narekuvas griza?Maлку е ова генерализирање. Индивидуално е.
Значи може да делува како контра ефект љубоморноста, као забранетото послатко, но може да е turn on. Kao се грижам за тебе, љубоморен сум, пошо доста ми значиш.
Heма везе, љубомората е прашање на его трипот и чиста себичност. Ако си љубоморен значи се сакаш самиот себе многу а слабо ти е егото да трпиш недостаток на контрола и се нервираш.Maлку е ова генерализирање. Индивидуално е.
Значи може да делува како контра ефект љубоморноста, као забранетото послатко, но може да е turn on. Kao се грижам за тебе, љубоморен сум, пошо доста ми значиш.
Какви се тие работи јас имам профил на фејсбук таа нема јас и го знам пасвордот на мсн таа мене не ми го знае! е одсекогаш сум мразела овакви неправдини ... Кој кур ти да имаш фејсбук она да нема кој кур ти и знаш пасворд нејзин она тебе не??? или бидете рамноправни во врската кога веќе тргнала на командување и слични срања што не ги поддржувам или продолжете ја истата на похармоничен и опуштен начин.
се извинувам за речников ама неможев да се воздржам!
Здраво.
Одам со дечко ми 2 години. Некако во последно време станав доста љубоморна и му реков да избрише Facebook бидејќи добив чувство дека флертува со доста девојки. Ме послуша и го избриша.
Сега и му забранив да се гледа со една негова другарка поради истата причина.
Незнам како да видам дали стварно се обидува да ме вара или :jaj:
сигурна ли си дека го има избришано да не немаш само ти пристап?Здраво.
Одам со дечко ми 2 години. Некако во последно време станав доста љубоморна и му реков да избрише Facebook бидејќи добив чувство дека флертува со доста девојки. Ме послуша и го избриша.
Здраво.
Оф леле со тоа варајне!!!Здраво.