Saladin
被爆者
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.831
- Поени од реакции
- 13.849
Прво за темава иако е стара ќе ја пофалам авторката (не дека дудлам туку ваквите теми у везе со љубовта ми се доста омилени)
Е сега за љубовната депресија...
Да. За жал или за среќа беше еден вид на постепено паѓање. Долго како вечност. 6 е*ени години. Секојдневно тонење подлабоко и подлабоко. Заебано чувство. Ама па тоа ме научи да не ја повторувам истата грешка. Паднав, висов како изгледа, сега се чувам. Не викам дека не е можно повторно да западнам, но ги прифатив губитоците и живеам сега со нив. Останаа само спомените да ме потсетуваат на убавите моменти.
Е сега за љубовната депресија...
Да. За жал или за среќа беше еден вид на постепено паѓање. Долго како вечност. 6 е*ени години. Секојдневно тонење подлабоко и подлабоко. Заебано чувство. Ама па тоа ме научи да не ја повторувам истата грешка. Паднав, висов како изгледа, сега се чувам. Не викам дека не е можно повторно да западнам, но ги прифатив губитоците и живеам сега со нив. Останаа само спомените да ме потсетуваат на убавите моменти.

Сега знам дека цел месец ќе копнеам само да го видам...да го гушнам...да го бакнам...И повторно ме фаќа депресија...ама не депесија како носталгија...туку депресија зашто знам дека тешко некогаш тој ќе биде мој...Убаво викаат некои...Да му прижиш пријателство на некој што е желен за љубов, е исто како на жедниот да му дадеш леб...Ете тоа мене всушност ми се случува...