Атеист
Дежурен Шаман
Не бе, у меџувреме се развела од чичково, и го соголила до кола кожа. :pспоред раката на газот погоди ? :p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, у меџувреме се развела од чичково, и го соголила до кола кожа. :pспоред раката на газот погоди ? :p
Не бе, у меџувреме се развела од чичково, и го соголила до кола кожа. :p
Ај некако да ја разберам девојкава. Ама стариов не можам да го разберам.
а) Дали стварно верува дека оваа е со него од љубов? Паметен е, па ваљда не
б) Ако верува дека она е со него за пари - како може тоа да не му смета? Толку ли се прости бе машкиве? Мене би ми било најголемо понижување у живот некому да платам за да спие со мене ако тој некој не сака да спие со мене. Значи да знаеш дека се гади кога те гушка, се гади кога те гледа гол. Па колку сака нека се преправа дека си и убав. Тоа ти е театарска претстава цел живот. Таа се преправа дека го сака, а тој се преправа дека и верува. Ебати врската.
Ај некако да ја разберам девојкава. Ама стариов не можам да го разберам.
а) Дали стварно верува дека оваа е со него од љубов? Паметен е, па ваљда не
б) Ако верува дека она е со него за пари - како може тоа да не му смета? Толку ли се прости бе машкиве? Мене би ми било најголемо понижување у живот некому да платам за да спие со мене ако тој некој не сака да спие со мене. Значи да знаеш дека се гади кога те гушка, се гади кога те гледа гол. Па колку сака нека се преправа дека си и убав. Тоа ти е театарска претстава цел живот. Таа се преправа дека го сака, а тој се преправа дека и верува. Ебати врската.
Tака е затоа што тој не бара љубов, бара само секс.
Па кога не му треба љубов, а му треба секс, милионерот може да си дозволи да го има со која сака.
Ех, ако му е за секс нема да има една девојка туку ќе има по една секој ден.
Ако го убила не умрел?Не баш, или умрел или го убила![]()
Не ги разбирам тие што биле со него, прво од помислата каков е, а после и со колку бил, зарем не им е грозно? За пари се прават, ги жалам .Си уживаат.. Како тој на Плејбој што беше.. Го заболе него си има пари си ужива дур може со младо месо)))