Љубов за пари или љубов од срце

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување
Како рече Карлеуша на интервју, чим мажот има пари, слава и моќ станува ептен секси, така да не го дирајте Бриаторе :D.

сигурно му шикнала нешто у чајчето го отрула, не и вреди да се разведе ќе го делат богатството на пола вака цело за неа оди

Се смени темата у Бриаторе ..и некогава мома..туку ко сме веке кај нив ,сите може вода да му носта на
Bernie Ecclestone .

demoti1308936690.jpg

Ај некако да ја разберам девојкава. Ама стариов не можам да го разберам.
а) Дали стварно верува дека оваа е со него од љубов? Паметен е, па ваљда не
б) Ако верува дека она е со него за пари - како може тоа да не му смета? Толку ли се прости бе машкиве? Мене би ми било најголемо понижување у живот некому да платам за да спие со мене ако тој некој не сака да спие со мене. Значи да знаеш дека се гади кога те гушка, се гади кога те гледа гол. Па колку сака нека се преправа дека си и убав. Тоа ти е театарска претстава цел живот. Таа се преправа дека го сака, а тој се преправа дека и верува. Ебати врската.

девојки за придружба ти се тоа.....на неопределено време
а да.......инаку јас за љубов од срце сум...ама во мода стана тоа другото...а ние демократска земја.....гледаме запад како кажува :)

б) Ако верува дека она е со него за пари - како може тоа да не му смета? Толку ли се прости бе машкиве? Мене би ми било најголемо понижување у живот некому да платам за да спие со мене ако тој некој не сака да спие со мене. Значи да знаеш дека се гади кога те гушка, се гади кога те гледа гол. Па колку сака нека се преправа дека си и убав. Тоа ти е театарска претстава цел живот. Таа се преправа дека го сака, а тој се преправа дека и верува. Ебати врската.

Tака е затоа што тој не бара љубов, бара само секс.
Па кога не му треба љубов, а му треба секс, милионерот може да си дозволи да го има со која сака.

Оди прашај ѓупка дали за пари или од срце... :)
За 300 денари даваат :)

Читај ја горе Карлеуша што вика ( и не само она), нејзе и е секси таков маж а бидејќи повеќето имаат и деца со Бриаторе не верувам баш дека (пре)многу им се гадело а не биле голтарки пред да го сретнат :).

Тоа се жени кои се движат во високи кругови, можеш да ги наречеш елитни спонзоруши ама си го тераат ќеифот исто како и Бриаторе. Он секако не му мисли дали е за пари или не (не е глуп) туку тера бизнис и брка жени па која му се пушта а му се свиѓа си ја зима. Не дека оправдувам ама во тие кругови важат и други правила за љубов и врски :).

Може Карлеуша не лаже па стварно им е секси :).

Tака е затоа што тој не бара љубов, бара само секс.
Па кога не му треба љубов, а му треба секс, милионерот може да си дозволи да го има со која сака.

Ех, ако му е за секс нема да има една девојка туку ќе има по една секој ден.

Ех, ако му е за секс нема да има една девојка туку ќе има по една секој ден.

Па, додека му е интересна ќе биде со неа. Кога повеќе нема да му биде интересна ќе ја смени. Зарем тоа не го прави?

Си уживаат.. Како тој на Плејбој што беше.. Го заболе него си има пари си ужива дур може со младо месо :))))

Си уживаат.. Како тој на Плејбој што беше.. Го заболе него си има пари си ужива дур може со младо месо :))))
Не ги разбирам тие што биле со него, прво од помислата каков е, а после и со колку бил, зарем не им е грозно? За пари се прават, ги жалам .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom