PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Не знам за оџиве, ама ја да не бодев вуду кукли, тикви шо ќе изгубев невиност.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КАЈ НАС ВО СЕЛО ЕДЕН ЧОВЕК ИСЧЕЗНА И ГО НЕМАШЕ ЦЕЛА НЕДЕЛА.НЕГОВИТЕ ОТИДОА КАЈ НЕКОЈ ОЏА И ТОЈ ИМ КАЗАЛ ДЕКА ЧОВЕКОТ Е ПОЧИНАТ И СЕ НАОЃА ВО ВОДА.ГО ПРЕБАРАА КАНАЛОТ И ГО НАЈДОА ТАМУ УДАВЕН И ЗАГЛАВЕН НА НЕКОЈА РЕШЕТКА.![]()
За други работи може делуваат магии,ама за љубов не верувам.Тоа доаѓа само по себе.
Точно , љубовта зависи од слободната волја а магијата неможе да има влијание на слободната волја (покрај сопствената , ама тоа е ,нели , веќе друг вид на волја ) .За други работи може делуваат магии,ама за љубов не верувам.Тоа доаѓа само по себе.
Ima li nekoj da mi preporaca nekogo sto se razbira vo ovie raboti?
interesna tema
тоа со оџите слабо верувам... мислам глупаво е ... а и оупште не верувам дека со магии можеш да направиш некој да те засака...
башка ај тоа, имам слушнато уште поголема глупост.. на типот да му ставиш во нешто од твојата менструација две три капки и као демек ќе те засакал и вени ќе сечел по тебе... грозотилок
не е вистина уште поише ја мразам кај ја најдам и ебав мамицата:nerv:
тоа со оџите слабо верувам... мислам глупаво е ... а и оупште не верувам дека со магии можеш да направиш некој да те засака...
башка ај тоа, имам слушнато уште поголема глупост.. на типот да му ставиш во нешто од твојата менструација две три капки и као демек ќе те засакал и вени ќе сечел по тебе... грозотилок