Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.856
Ptolomej напиша:Мистичен напиша:Не би си отишол од Македонија да ми нудат милиони или менаџерско место во Ротшилд, не па некоја шугава рошла да ја земам само поради "папири"!
Бев лани отсутен еден месец од татковината - спиздев!
Не фала, странција не е за мене.
Apsolutno si vo pravo Misticen...kako ovde sto ima zivot nigde nema...zboruvam za covek koj sto ima stabilna rabota i sl...a tamu negde vo Kengurija/Avstralija(ne daj boze) ili Amerika...so pistol da me teraat ne odam...da rintam ko konj i da ziveam ko rob...ne fala....a inace vo vrska so temata...devojki daj bidete realni...fakt e deka za zal 80% od vas devojkite izgoreni ste da zaminite/se omazite stranstvo..taka da...nemojte da kazuvate mnogu prikaski...jas ne bi zaminala za viza i sl... :twisted:
Мистичен

Птоломеј ... незнам од тука кој е поизгорен да замине странство, но знам дека жените од странство се поизгорени за мажи од тука ... барем по интернетов што прават, жива патетика! Паѓаат на секое мало внимание и све прават да им дојде некое маже, и сигурно ни на секунда не помислуваат за што тоа маже всушност им лиже газ. Незнам ни јас што е причината што не можат таму да си најдат некој, ама ете се дешава ... па особено наши девојки што се некаде заминати, а слободни ... папапапапа ... милион случаи знам, и гадни ми се.

А уствари, знам кој се пали повеќе да замине странство ... мажите.