Љубов од интерес (брак за документи)?

Macedalien напиша:
OBDN напиша:
ragazza напиша:
Jas bi se stavila na export primer Italija ili Spania ama isklucivo za moite top 4 fudbalski igrachi Canavarro , Ljungberg , Shevchenko ili Wellman .Baska i super klima ima tamu :pos:

:D :D :D A ko ke te vrati Shevcenko vo doma mu od ko ke mu zavrsi kariera?so praime toas?:)

Портокалова револуција праиме сместа :!: :poos:

Ali ke se stigne bez dioxin ovoj pat :poos: :poos: :poos: :poos:

Daleku bilo ej ... :poos:

Стабилно - нестабилно, ситуиран или не, никогаш нема да го променам моето мислење колку и да го допрам дното на мојата егзистенција. А сум бил и прилично на дното еден период, животот е курва нели, ама никогаш не ми паднало на памет иако сум можел.

Да се оженам со некоја која дошла на одмор, сме имале секс и сака да ме носи со неа?

Да се оженам со некоја девојка со која сме во виртуелна љубов, дудламе по форуми, мирц или месинџер, сме си размениле сликички, доаѓа на лето во Македонија, ме пакува во куфер и ајт?

Или да најдам некоја 50 годишна вреќа со болести, да живеам фиктивно со неа колку да добијам папиричи?

Повелете, пробајте...

Нека ме извинат ragazza, Angela, OBDN и другите дијаспорки. Не сакам да ме сфатат лично.

Леле Мистичен колку немам што да додадам ... браво за муабетов. Буквално мисли ми читаш на оваа тема :wink:

Де, де....

Ако ви го сврти паметот некој/а кој/а што покажува навистина дека ве сака а и за кој/а сигурни сте дека ја сакате што праиме тогаш? :wink:

Па ако им го сврти паметот некоја како од трите примери кои што ги дадов јас, тогаш можам слободно да ги наречам "вртимушки"!

Разубедете ме. Чекам аргументи.

Маце, сепак темава е дали без љубов би прифатиле да киднете. А ако во милион такви примери, се погоди еден каде што се заедно од што се пронашле, во ред. Јас од што толку не сакам да живеам никаде на друго место, би отфрлила и љубов ... знам дека звучи ептен лошо, ама ... :? :)

Зависи од личноста. Ја немав потреба да го направам - башка веќе бев стабилизиран овде кога ја сретнав мојата сакана особа. Сега бидејќи странец - ја нему му помагам бидејќи многу е полесно во Франција да си странец него француз (бар во денешно време!!!)...

Со умисла - не би го сторил никако.

Ако сум слободен и ако се деси нешто такво како што напишав погоре (љубов) не би ни размислувал од проста причина што Македонија не може да им понуди добар почеток на двајца млади, посебно не денес...

Мистичен напиша:
Стабилно - нестабилно, ситуиран или не, никогаш нема да го променам моето мислење колку и да го допрам дното на мојата егзистенција. А сум бил и прилично на дното еден период, животот е курва нели, ама никогаш не ми паднало на памет иако сум можел.

Да се оженам со некоја која дошла на одмор, сме имале секс и сака да ме носи со неа?

Да се оженам со некоја девојка со која сме во виртуелна љубов, дудламе по форуми, мирц или месинџер, сме си размениле сликички, доаѓа на лето во Македонија, ме пакува во куфер и ајт?

Или да најдам некоја 50 годишна вреќа со болести, да живеам фиктивно со неа колку да добијам папиричи?

Повелете, пробајте...

Нека ме извинат ragazza, Angela, OBDN и другите дијаспорки. Не сакам да ме сфатат лично.

A zoshto da se izvinuvas, ne razbiram? I kako i zoshto da te svatam licno?

Maz koj treba da go dudlam, vrtam, i jas da go spakuvam i od edno da go nosam na drugo mesto mislish za maz go racunam?

Isto ko shto nikogash ne bi se mazela za papiri, nikogash ne bi se mazela za nekoj cij zivot jas treba da go organiziram, pa ako saka i na Mars i vo Vratnica da ziveam. Od koga toa mesto lokacija, pravi razlika vo necii normi i principi, ili pak otslikuva necie razmisluvanje, nacin na zivot ili cel i zelba?

MIslam, izvini ali moram da ti recam Svasta! :)

Misticen, sam rece zhivotot e kurva, a mislenje se menuva so godinite.

Ne ne sudi nas, pa i nie nema da te sudime. ;)

Никој не ве суди вас, незнам зошто се почувствувате осудени, или во "судски процес".

Животот е курва, да, има падови и воздигнувања, но мислењата и принципите остануваат кај карактерните личности. Другите се нарекуваат "јебиветри"! :)

Во моментална ситуација на материјална криза да барам спас со брак за документи во странство? Е тука мила Desert јас би реплицирал во твој стил: "СВАШТА".

Мистичен напиша:
Никој не ве суди вас, незнам зошто се почувствувате осудени, или во "судски процес".

Животот е курва, да, има падови и воздигнувања, но мислењата и принципите остануваат кај карактерните личности. Другите се нарекуваат "јебиветри"! :)

Zoshto zboruvash vo mnozina? Jas nikade ne rekov deka se osekjam osudena. Samo bev povikana, pa si prasav neshto shto ne mi e jasno :)

A ova so jebivetrite, nema da ti kazam kako aludira i uste pomalku ke iskomentiram.

"Јебиветри" - се мисли на оние кои ги менуваат мислењата и ставовите во зависност од тоа како дува ветерот, да појаснам, за да не бидам сфатен погрешно и за да не "алудира".

Мистичен напиша:
"Јебиветри" - се мисли на оние кои ги менуваат мислењата и ставовите во зависност од тоа како дува ветерот, да појаснам, за да не бидам сфатен погрешно и за да не "алудира".

Znam jas shto znaci, ama ti neznaesh vo kontekstot kako moze da zvuci. Ne zaboravaj, ona za karakterite bese od mene vmetnato - se cini na istoto davash odgovor, pa nekoj pagja u grupata jebivetri... ali aj znam deka ne mislis taka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom