Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The needs of the many outweigh the needs of the few, or the one.
а нешто комбинација да се направи?
љубов со милион евра на пример?
можеби не знаете ама постојат и такви среќковци
а нешто комбинација да се направи?љубов со милион евра на пример?![]()
Па коа ќе ти го потроши спи4ка милиончето ќе си најде друг со милиончеА ти можеш да се сликаш со ич пари и без цура и натепано 40 год
![]()
На 40 години изгубив 3 личности од мојот живот, од една глупава болест наречена рак. Што дека се имаше пари за лекување у Германија, Холандија ваков или онаков третман. Дали купив со парите здравје? Не. Изгубив личности? Да.
И после ова јас да бидам среќен со пари? Грешка сиЉубов и здравје многу, многу повеќе пред парите.
Ај на кратко би ти одговорил за да не одговарам на секој поединечно. Џабе се парите кога со пари здравје не се купува. Џабе ти се парите кога со пари љубов не се купува. Без здравје џабе ти се сите пари. Без љубов џабе ти е се коа немаш со кој да споделиш.Значи како прво , жал ми е за личностите што си ги изгубил , но каква врска имаат парите со тоа? - Секојдневно умираат луѓе од истата болест , сиромашни до дно , и богати до врв , али никојпат нема да ја разберам таа споредба која ја прават сите луѓе , демек као не ми требаат пари само здравје. Као демек ако немаш пари ќе имаш здравје , или ако имаш пари ќе немаш здравје.
Денеска сигурно од рак е умрел некој што ни јас ти ни не го познаваме , сиромашен , од друга страна пред 2 години умре и Стив Џобс од истата болест , човек што тежи милијарди. Значи парите секојпат се добредојдени друже , а тоа што ни го дал господ наречено живот ќе трае додека одредил тој , ниту пари ниту љубов можат да го продолжат или да ја одложат смртта.
Јас секојпат ќе се стремам за повеќе и повеќе , ако дојде ден и милиони да имам ќе се стремам и кон милијарди да ги направам , планирам да оформам и семејство , да имам и деца , но тоа се само планови. Ако сака господ да ги остварам ќе биде , ако не така ми било пишано.