- Член од
- 3 јули 2008
- Мислења
- 88
- Поени од реакции
- 1
Jaс имам информацијата од прва рака дека има и бугарско државјанство !!!
ГО ЗНАМ БЕ АЛООО
сваќаш????
ако имаш информација од прва рака дека има ти е неточна!!!!!!!!!!1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс имам информацијата од прва рака дека има и бугарско државјанство !!!
To;no taka. Nema bugarsko drzavjanstvo.
A Miki ako ne prestane samo da lae, ke ide na ban do lokalni izbori vo Burundi.
Tocno.Љубе не е за претседател. Не е стабилен човекот, исто како Бане, ама барем е патриот.
Што се карате дали има или нема само он си знае дали има бугарско државјанство или не !!!ГО ЗНАМ БЕ АЛООО
сваќаш????
ако имаш информација од прва рака дека има ти е неточна!!!!!!!!!!1
Ќе ги среди Зоран Заев на свети никад а можеби и тогаш нема да ги среди !!!Utre vo Stip doaga Brat Ljube na promocija na zdruzenieto koe go formiral.A glavni promotori se ..?Nikoj drug do clenovi na VMRO - DPMNE,koi jasno se izjasnija deka nivna maticna partija e taa.Edniot e sovetnik vo Opstina Stip,a drugiot pretsedatel na mesna organizacija vo Karbinci isto na VMRO DPMNE.A isto taka vo Stip utre doaga i Zoran Zaev,da gi sreduva redovite vo SDSM.Kakva slucajnost!!?
Ништо не е случајно....Utre vo Stip doaga Brat Ljube na promocija na zdruzenieto koe go formiral.A glavni promotori se ..?Nikoj drug do clenovi na VMRO - DPMNE,koi jasno se izjasnija deka nivna maticna partija e taa.Edniot e sovetnik vo Opstina Stip,a drugiot pretsedatel na mesna organizacija vo Karbinci isto na VMRO DPMNE.A isto taka vo Stip utre doaga i Zoran Zaev,da gi sreduva redovite vo SDSM.Kakva slucajnost!!?
Mi bese zborot,i najmnogu poradi nasiot drag Miki,koj tolku mi se ograduva od Ljube Boskovski,deka promotori se negovi braka od VMRO DPMNE.Ништо не е случајно....![]()
Хех Мики е друга прича... ко шо ќе свирнат така и ќе игра..Mi bese zborot,i najmnogu poradi nasiot drag Miki,koj tolku mi se ograduva od Ljube Boskovski,deka promotori se negovi braka od VMRO DPMNE.
Mi nedostasuva da go slusnam "negovoto" mislenje okolu utresnata promocija na Ljube Boskovski vo Stip.no sigurno otisol da brka zenski,sto e redno za mlad decko kako nego.Хех Мики е друга прича... ко шо ќе свирнат така и ќе игра..
Oфтопик, како поддршка на муабетот:
BURUNDI
Next Scheduled Presidential Election: 2010
Next Scheduled National Assembly Election: 2010
Next Scheduled Senate Election: 2010
Vo politikata site karti se vo igra.Od edna strana ke go promoviraat vidni clenovi na VMRO DPMNE i negovoto zdruzenie ODAM,a od druga strana koga go prasuvaat i Zoran Zaev dali postoi moznost da se sretne so Ljube Boskovski(oti istovremeno ke bidat vo Stip),toj odgovara deka ne bi bil protiv takva sredba.Sega odi pa razberi?Vazno ke bide interesno za kratko vreme!Би го поддржал Љубе. Но да видиме како ке се одвиваат работите понатаму. Ако навистина фати работа со Бучко и со Бранко...... не знам дали би гласал за него. Но не верувам да се фати со таа багра. Нер дека местото му е во сегашното ДПМНЕ ама со Бучко и со Бранко ич.