Љубе Бошковски прв најави кандидатура за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата O.Makedonci
  • Време на започнување Време на започнување
Е што нели има бугарско и хрватско државјанство ? И се осмелувам да се погледнам во огледало што заради еден човек што има 3 држвјанства јас да не се гледам во огледало !!!:pos2::pos2:

Не би ме разбрал дури и да ти објаснам.
јебига.

Љубе не е за претседател. Не е стабилен човекот, исто како Бане, ама барем е патриот.

SuicideMessiah е баниран од темава.

Константно редење оф топици, составени од 1 реченица.

Некогаш вистината знае некого многу да го погоди. Во светов има многу слаби, слабаци, кои бараат утеха во секс, дрога, книги, опера...Јас не сум го створил таков светот и немам намера да го менувам.

монолог на "Данило" во филмот
ЗАВЕДЕНИ

[acko]®;1784122 напиша:
ЧИТАЈ ШТО СУМ НАПИШАЛ А НЕ САМО ДА ПЛУКАШ! НЕ САКАМ ЛУЃЕ КОЈ ЗА ПАРИ ЈА ПРОДАВААТ СВОЈАТА ДРЖАВА. ЉУБЕ ИМЕ ХРВАТСКО ДРЖАВЈАНСТВО И СЕ ЗАЛАГА ЗА ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ! ШТО ИМА ДОБРО КАЈ НЕГО?

Абе добро едно не ми е јасно, како е можно некој луге до толку да се заслепени од влијанието на политичките партии па лугето ги оценуваат само по тоа кој на која партија припага/припагал?
Како мојш да кажиш дека Љубе не е за државава односно е против неа и работи за нејзино лошо а не добро кога тој за таа држава беше на првите борбени линии(и покрај тоа што беше министер и местото му беше во фотелја), за да ја одбрани таа држава тој издаде наредби за какви покојниот Борис Трајковски немаше гз, и заради своите постапки за одбрана на истата држава беше притворен во Хаг а потоа ослободен?

Значит стварно не ми е јасно со која постапка од горенаедениве чоеков е против Македонија? Освен ако си имаш ти некоја посебна формула за „Како да се бида Македонец за Македонија„.

П.С. И ај те молам кажи од каде информацијата дека се залагал за промена на името?

И јас истото го прашав...само уште чекам одговор....а одговор нема....

А Ти стави линк или доказ од каде знаеш и си сигурен дека има бугарски пасош..

Еве јас сум 10000% сигурен дека нема...и ТВРДАМ дека нема

затоа што го знам човекот лично
Jaс имам информацијата од прва рака дека има и бугарско државјанство !!!

Jaс имам информацијата од прва рака дека има и бугарско државјанство !!!

Ја да прашам, ал без да ми се налутиш...
Можно ли е...ама само дали е моооожно таа информација да ти ја кажал некој господин во некој штаб пред максимум месец дена?:smir:

Ја да прашам, ал без да ми се налутиш...
Можно ли е...ама само дали е моооожно таа информација да ти ја кажал некој господин во некој штаб пред максимум месец дена?:smir:
Не е битно пред колку време ми е кажал и кој ми кажал важно е дека Љубе му го има на него лично покажано бугарскиот пасош !!!

Не е битно пред колку време ми е кажал и кој ми кажал важно е дека Љубе му го има на него лично покажано бугарскиот пасош !!!

Аха. А мене еден човек ми кажа дека..... ама не кажувај никому....псссссссст.....еве ќе ше-по-там: бетмен е лилјак. Со свои очи видел.....

ама тишина.

*Или ко варијанта, помисли дали тој човек кој со свои очи видел бугарски пасош (кој па не е неможно да го има, не би ме зачудило, ама на друго сакам да укажам ко варијанта сега) има за цел да те натера да го дискредитираш Љубе пошо сака да го смали неговото политичко влијание пошо......ај пак да ти шепнам нешо, ела поблиску до звучници:.....се ближат избори......

Ама пак никому не кажувај...псссссст!

Аха. А мене еден човек ми кажа дека..... ама не кажувај никому....псссссссст.....еве ќе ше-по-там: бетмен е лилјак. Со свои очи видел.....
ама тишина.
*Или ко варијанта, помисли дали тој човек кој со свои очи видел бугарски пасош (кој па не е неможно да го има, не би ме зачудило, ама на друго сакам да укажам ко варијанта сега) има за цел да те натера да го дискредитираш Љубе пошо сака да го смали неговото политичко влијание пошо......ај пак да ти шепнам нешо, ела поблиску до звучници:.....се ближат избори......
Ама пак никому не кажувај...псссссст!

Шипни му да ти напише писмо,а марката да ја залепи во десниот горен агол од мониторот,со свои очи имам видено како се допишуваа првите корисници на интернет во Македонија,на два-тројца и марки им имам продавано.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom