Љубе Бошковски прв најави кандидатура за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата O.Makedonci
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde ajde...priznaj nemash so shto da se odbranish...pa udri po SDSM sega...ostavi go SDSM i Grcite...ne e toa temata...tuku kazhi zoshto ne go saka VEMERO :wink:

листај по интернет со кого се дружи од кога е вратен па ќе знаеш! исто така на сликите види успат и што пие!!

Бреј осетливи луѓе...
ајде мирни, да не игра метлата.

Ве уплашив, нели? :pipi:

[acko]®;1783870 напиша:
сакам претседател само со МАКЕДОНСКИ пасош. ама ни љубе не е од тие. има ХРВАТСКИ. не го бива...

И уште еден има...ама ќути си...има некои осетливи се многу...шшшш.тивко.:costumed2

[acko]®;1783870 напиша:
сакам претседател само со МАКЕДОНСКИ пасош. ама ни љубе не е од тие. има ХРВАТСКИ. не го бива...

[acko]®;1783861 напиша:
листај по интернет со кого се дружи од кога е вратен па ќе знаеш! исто така на сликите види успат и што пие!!

Резултати од анкетата "Кој би бил идниот Претседател на Македонија"

Оф бре испрани партиски мозочиња.

До пред некој ден Љубе ви беше херој, патриот, војвода.....а сега наеднаш стана бугарофил и предавник.

Зашто бе така мајку му.
Абе ако не друго барем не се глупирајте на вакви теми ебаго.

Инаку да дообјаснам, ова погоре се оние кои гласале за Љубе Бошковски.

Резултати од анкетата "Кој би бил идниот Претседател на Македонија"

Оф бре испрани партиски мозочиња.

До пред некој ден Љубе ви беше херој, патриот, војвода.....а сега наеднаш стана бугарофил и предавник.

Зашто бе така мајку му.
Абе ако не друго барем не се глупирајте на вакви теми ебаго.

"Кој би бил идниот Претседател на Македонија"

БИ БИЛ не е исто со КОЈ САКАМ ДА БИДЕ! не ти држи доказот. ја сакам да биде љубиша георгиевски ама тешко дека ќе го кандидираат!

Брао реален!

Жално е тоа што до вчера пред да го ослободат цело време викаа дека е неправда што е затворен таму....дури се спремаа и протест...а сега кај се...пиел узо...

голем К*Р

не е узо тоа...МАСТИКА Е

се дружел со сдс-ци....голем к*Р

сеа ке му бирате на човек со кој да се дружи?!

[acko]®;1783951 напиша:
"Кој би бил идниот Претседател на Македонија"

БИ БИЛ не е исто со КОЈ САКАМ ДА БИДЕ! не ти држи доказот. ја сакам да биде љубиша георгиевски ама тешко дека ќе го кандидираат!

Доволно е ацко.......доволно.

Најмалку што можеш да направиш, е да не продолжиш да се глупираш.:smir:

Доволно е ацко.......доволно.

Најмалку што можеш да направиш, е да не продолжиш да се глупираш.:smir:

а ти најмалку што можеш да направиш е да научуш да читаш и да почнеш да мислиш а не партиски коментари да постираш!

[acko]®;1783969 напиша:
а ти најмалку што можеш да направиш е да научуш да читаш и да почнеш да мислиш а не партиски коментари да постираш!
he he he pa ti celo vreme gi branis stavovite na dpbne, ako moze da se kaze koj tuka partiski gi deli makedoncite

he he he pa ti celo vreme gi branis stavovite na dpbne, ako moze da se kaze koj tuka partiski gi deli makedoncite

Pa normalno...Ljube Boshkovski nema Bugarski pasosh...i acko sea ua po nego...da vidite samo kako gi brani Todorovski i drugite kako nego...abe chudo pravi ama za bugar sechi veni :tv:

ги бранам некои ставови. тие што ме засегаат и што ми се допаѓаат. тие што се лоши ги критикувам и тоа е тоа. ама битно ја со своја глава размислувам а не како некој тука што пишуваат истото што станкович или сади марули го кажале на ТВ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom