Љубе Бошковски прв најави кандидатура за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата O.Makedonci
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];1765215 напиша:
Супер одлука на Љубе Бошковски, прав човек да ја води Македонија !!!

Ојде ДПМНЕ курбан без соодветен противкандидат.:pos2:

Ајде Љубе ќе го гласаме за претседател... само напред!

не верував дека ќе излезам на претседателските, ама сега сигурно тоа ќе го направам и ќе го заокружам Брат Љубе!

еееј ќе имам мафијаш за прецедател :helou:

мотото на кампањата че биде гласајте за Ал Бошконе :wink:

Нема македонец што не го сака Љубе Бошковски и сите ќе гласаат за него без разлика на која партија припаѓаат, ја памтим некој вмровци кој гласаја за Црвенконски :vozbud:

Напред Љубе, Албанците се со тебе!!!!!!!*

* Ова само колку да ги изнервирам оние што кога дојде "братот" од Хаг излегоа да го пречекаат и изгушкаат а откако Љубе им скрши кејф, го направија Ајван. Демек не знаевме ние дека тој навистина е ајван и отсекогаш бил...

Jas predlagam Nikola Gruevski za pretsedatel:D mn e pameten covekot...:D btw mislam deka vmro nema da go podrzi Ljube...bogami posle vecerata so bucko i mladenova:D hhh

Напред Љубе, Албанците се со тебе!!!!!!!*

* Ова само колку да ги изнервирам оние што кога дојде "братот" од Хаг излегоа да го пречекаат и изгушкаат а откако Љубе им скрши кејф, го направија Ајван. Демек не знаевме ние дека тој навистина е ајван и отсекогаш бил...
Веројатно не е поголем ајван од твојот Али Ахмети кој кога ќе се средат нештата во Македонија веројатно ќе заврши таму каде што му е местото - во затвор.

Љубе Бошковски е вистинскиот човек за претседател на Република Македонија. Тој е стар ВМРО-вец и разбирливо е дека е трн во око за некои комунистички структури, некои од нив денешни депеменеовци. Доколку ВМРО-ДПМНЕ не застане зад кандидатурата на Љубе, тогаш подобро нека си го смени името од ВМРО во КПМ.

[zEUs];1765651 напиша:
Не ми се веруе, тој што направил праел за добро на сите а особено за македонците.

Ова исто ко да си кажал „Си биле две патики, а особено левата“.

Што направи бе пиле соколенце, (меко Л)Лубе за Македонците? Јас викам, ништо арно. Ти?

Уствари, коа ќе ми текне, праеше од додека беше у хотел у Холандија некакви керамички дрндурлајки, па ако тоа се рачуна, ок :)

Ова исто ко да си кажал „Си биле две патики, а особено левата“.

Што направи бе пиле соколенце, (меко Л)Лубе за Македонците? Јас викам, ништо арно. Ти?

Уствари, коа ќе ми текне, праеше од додека беше у хотел у Холандија некакви керамички дрндурлајки, па ако тоа се рачуна, ок :)

Ме изнасмеа :pos2::pos2::pos2:

Секој си има свој став и свое мислење, а и го поштуем твоето мислење ама пак ја сум од Тетово и го подржуем мојот сограѓанин во планот за кандидирање за прецедател, а за тоа што направи за Македонците има многу направено особено за нас тетовчаните.

Што направи бе пиле соколенце, (меко Л)Лубе за Македонците?
Едно е сигурно - Не направи коалиција со убиецот Али Ахмети! Тоа е доволен факт да биде поголем син на Македонија од многу други.

Љубе каков е таков, за никаде , сепак е подобра варијанта од Бојо кого Гwујо го форсира.....
................од друга страна кога ке ставиш на кантар што материјал имаме за "преседател"....во секој случај ќе ни преседне... :) на крајот пак, кого к...р го болe за преседнико на некоја си СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ... :)

:icon_eek:

lb5.jpg

:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom