ABC
“градител“
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 15.696
- Поени од реакции
- 193
[zEUs];1765215 напиша:Супер одлука на Љубе Бошковски, прав човек да ја води Македонија !!!
Ојде ДПМНЕ курбан без соодветен противкандидат.:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[zEUs];1765215 напиша:Супер одлука на Љубе Бошковски, прав човек да ја води Македонија !!!
Јас сум Македонец, јас не го сакам Љубе Бошковски.[zEUs];1765585 напиша:Нема македонец што не го сака Љубе Бошковски
Веројатно не е поголем ајван од твојот Али Ахмети кој кога ќе се средат нештата во Македонија веројатно ќе заврши таму каде што му е местото - во затвор.Напред Љубе, Албанците се со тебе!!!!!!!*
* Ова само колку да ги изнервирам оние што кога дојде "братот" од Хаг излегоа да го пречекаат и изгушкаат а откако Љубе им скрши кејф, го направија Ајван. Демек не знаевме ние дека тој навистина е ајван и отсекогаш бил...
Јас сум Македонец, јас не го сакам Љубе Бошковски.
[zEUs];1765651 напиша:Не ми се веруе, тој што направил праел за добро на сите а особено за македонците.
Ова исто ко да си кажал „Си биле две патики, а особено левата“.
Што направи бе пиле соколенце, (меко Л)Лубе за Македонците? Јас викам, ништо арно. Ти?
Уствари, коа ќе ми текне, праеше од додека беше у хотел у Холандија некакви керамички дрндурлајки, па ако тоа се рачуна, ок![]()
Едно е сигурно - Не направи коалиција со убиецот Али Ахмети! Тоа е доволен факт да биде поголем син на Македонија од многу други.Што направи бе пиле соколенце, (меко Л)Лубе за Македонците?
Едно е сигурно - Не направи коалиција со убиецот Али Ахмети! Тоа е доволен факт да биде поголем син на Македонија од многу други.