Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tocno deka Vmro sega e kom-dudlarska.Љубе Бошковски е вистинскиот човек за претседател на Република Македонија. Тој е стар ВМРО-вец и разбирливо е дека е трн во око за некои комунистички структури, некои од нив денешни депеменеовци. Доколку ВМРО-ДПМНЕ не застане зад кандидатурата на Љубе, тогаш подобро нека си го смени името од ВМРО во КПМ.
A tek ova...ako nisto skara na LB e poarna od prasici na BA...Љубе каков е таков, за никаде , сепак е подобра варијанта од Бојо кого Гwујо го форсира.....
................од друга страна кога ке ставиш на кантар што материјал имаме за "преседател"....во секој случај ќе ни преседне...на крајот пак, кого к...р го болe за преседнико на некоја си СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ...
![]()
Не ми јасно како можете да го плукате Љубе кога тој е единствениот политичар кој имаше муда во 2001 отиде да биде со населението во кризните региони и со тие што беа на фронтот,тој беше единствениот политичар и член на Собранието кога Ахмети и терористите влегоа во Собрание и јавно кажа дека тоа срамен чин за Македонија што терористи влегоа во Собрание и станаа носители на високи државнички фунцкии,и кога видоа дека ќе се кандитира за претседател го пратија во хаг оти знаеја дека ќе застане против рамковниот договор и против се,и сега така ќе биде ќе го вратат предметот Раштански лозја и пак ќе му судат,за што? затоа што ја бранеше Македонија од албанизирање и јавно им се спротистави на албанците,и сега најдовте да го плукате,барем да имаше повеќе луѓе како Љубе кои ќе ги бранат националните интереси.
Луѓе искрено мислите дека Љубе има шанси да победи на избориве?:smir:
Имаше многу добри принципи,и да не беше вашата Америка сега се ке беше ок,а не јас на улица да те плукам ти да ме колнеш и обратно!!!А инаку Љубе е најсериозен кандидат!Се би било тоа убаво доколку си останеше на тоа, а не да си гризне од курот и од неговите "принципи"
Имаше многу добри принципи,и да не беше вашата Америка сега се ке беше ок,а не јас на улица да те плукам ти да ме колнеш и обратно!!!А инаку Љубе е најсериозен кандидат!
Сега Македонија ке беше втора Швајцариа!!!Ама јебеш брат политика не уништи...:smir:замисли 2001 да не се замешаа американците и европјаните.... сега Македонија ќе беше рај.