ABC
“градител“
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 15.696
- Поени од реакции
- 193
[zEUs];1765215 напиша:Супер одлука на Љубе Бошковски, прав човек да ја води Македонија !!!
Ојде ДПМНЕ курбан без соодветен противкандидат.:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[zEUs];1765215 напиша:Супер одлука на Љубе Бошковски, прав човек да ја води Македонија !!!
Јас сум Македонец, јас не го сакам Љубе Бошковски.[zEUs];1765585 напиша:Нема македонец што не го сака Љубе Бошковски
mn e pameten covekot...
btw mislam deka vmro nema da go podrzi Ljube...bogami posle vecerata so bucko i mladenova
hhhВеројатно не е поголем ајван од твојот Али Ахмети кој кога ќе се средат нештата во Македонија веројатно ќе заврши таму каде што му е местото - во затвор.Напред Љубе, Албанците се со тебе!!!!!!!*
* Ова само колку да ги изнервирам оние што кога дојде "братот" од Хаг излегоа да го пречекаат и изгушкаат а откако Љубе им скрши кејф, го направија Ајван. Демек не знаевме ние дека тој навистина е ајван и отсекогаш бил...
Јас сум Македонец, јас не го сакам Љубе Бошковски.
[zEUs];1765651 напиша:Не ми се веруе, тој што направил праел за добро на сите а особено за македонците.

Ова исто ко да си кажал „Си биле две патики, а особено левата“.
Што направи бе пиле соколенце, (меко Л)Лубе за Македонците? Јас викам, ништо арно. Ти?
Уствари, коа ќе ми текне, праеше од додека беше у хотел у Холандија некакви керамички дрндурлајки, па ако тоа се рачуна, ок![]()
Едно е сигурно - Не направи коалиција со убиецот Али Ахмети! Тоа е доволен факт да биде поголем син на Македонија од многу други.Што направи бе пиле соколенце, (меко Л)Лубе за Македонците?
на крајот пак, кого к...р го болe за преседнико на некоја си СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ... 
Едно е сигурно - Не направи коалиција со убиецот Али Ахмети! Тоа е доволен факт да биде поголем син на Македонија од многу други.