Љубе Бошкоски ќе се кандидира за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Познавајќи го не верувам дека ги сменил ставовите, единствено тој јасно кажува дека е МАКЕДОНЕЦ, иако сега се наоѓа во една етапа на прибирање на симпатиите кај другиот табор!

Кој табор?!?!?

СДСМ???

Тие што ги викаа бранителите ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО?!?!?!

Војвода Трепет!

Јас нема да гласам на претседателски избори, се додека Војвода Трепет не реши да се кандидира!

Nekoi ke go predlozat ovoj vojvoda:

foto-galerija-draza59-mihai.jpg

A nekoi ovoj:

menduh_thaci_film.JPG

Ili mozebi ovoj:

610x.jpg

Ili ovoj vojvoda:

Brat%20Ljube.jpg

Izborot e vas?

Кој табор?!?!?

СДСМ???

Тие што ги викаа бранителите ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО?!?!?!

Пријателе ако не си знаел, во минатите претседателски избори за жал македонците не можеа да влијаат единствено во изборот на нашите претседатели, албанскиот електорат има големо влијание во изборот на претседателот:smir:

sekoj malce so se razbira znaj deka pretsedatelot zavisi od glasovite na Albancite pr gligorov boris branko a ovaj brato mozi samo da zavrsi rabota za komunjarite oti ke mu odzemi glasovi na vmro ......

sekoj malce so se razbira znaj deka pretsedatelot zavisi od glasovite na Albancite pr gligorov boris branko a ovaj brato mozi samo da zavrsi rabota za komunjarite oti ke mu odzemi glasovi na vmro ......

Неточно. Има и албански кандидат за претседател.

аа извини, ама мислам дека вмро ако одат со друг кандидат ништо не праат. никој не ми паѓа на памет од останатите вмро-вци што би влегле во комбинација. а и многу чекаат со објавување. да сакаа да изберат некој друг, ќе излезеа порано и пред секои вести ќе го имаше....знаат дека само со Љубе ќе им се посреќи.

аа извини, ама мислам дека вмро ако одат со друг кандидат ништо не праат. никој не ми паѓа на памет од останатите вмро-вци што би влегле во комбинација. а и многу чекаат со објавување. да сакаа да изберат некој друг, ќе излезеа порано и пред секои вести ќе го имаше....знаат дека само со Љубе ќе им се посреќи.
Ти друже/другарице ...
да го извадиш тој еврејскиот аватар,пошто дефинитивно не си евреј/еврејка.
Малку од малку да беше,ќе ти станеше јасно `кај пукаат пушките` тука.
Жално. :toe:

Ти друже/другарице ...
да го извадиш тој еврејскиот аватар,пошто дефинитивно не си евреј/еврејка.
Малку од малку да беше,ќе ти станеше јасно `кај пукаат пушките` тука.
Жално. :toe:

друже офтопик си. путуј :helou:

Ја мислим дека пред некое време дека нема да се кандидира за прецедател, а пак сеа што е ова некоја медиумска игра или...:jaj: , инаку ја после изјавата на брат Љубе дека нема да се кандидира реков дека нема да излезем на избори ама пак со ова ќе имам цел зш да идем да гласам...

Братот ја има поддршката и од мене.

кога слушнав дека сдсм размислувале да го кандидираат тито за претседател, не можев да се изначудам. значи скроз се во хаос, поим немаат што прават.
а и веројатно немаат којго.

љубе, како што реков не верувам дека ќе победи, ама па кој друг ми останува. од толку кандидати, кој и да е, во секој случај ќе биде подобар од ставревски, за кого не доаѓа во обзир да му дадам глас, па дури и илинка или теута арифи да му бидат конкуренција за претседател(к)и.

кога слушнав дека сдсм размислувале да го кандидираат тито за претседател, не можев да се изначудам. значи скроз се во хаос, поим немаат што прават.
а и веројатно немаат којго.
чекај бе, тито не напрај негова партија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom