Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

• Креатор на темата Креатор на темата DracevoTheCity
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
оЕОЕОЕОЕООЕоеоОеоЕ
!
оЕОЕОЕОЕООЕоеоОеоЕ
!
оЕОЕОЕОЕООЕоеоОеоЕ
!
оЕОЕОЕОЕООЕоеоОеоЕ
!
оЕОЕОЕОЕООЕоеоОеоЕ
!
оЕОЕОЕОЕООЕоеоОеоЕ
!

Не ми с еверува кој баксуз сум да ти ебам стримот ни 2 гол не го видов!

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Ова е ИСТОРИСКА шанса.
Мора Вардар да влезе барем во групна фаза на ЛЕ (долгорочно размислувам јас :D )
Филип 2ри мора да се наполни.
Браво !!!
--- надополнето: 18 јули 2012 во 19:19 ---
Не ми с еверува кој баксуз сум да ти ебам стримот ни 2 гол не го видов!
А ти да угасиш ПЦ можда 1-10 ќе победиме :D :ROFLMAO:

баш за головите стримов го снема да му ебам крвта

Браво еј!!! Ми се наполни душата. Нека издржат само...

Дали можеш да ми кажеш каде би можел да купам карти?

Рано е друже ама најверојатно на билетара ќе има карти, а и на денот на утакмицата ќе има голем е стадионот.
1-2 само така нека ги изгазат а најмерак ми е на овие за пренос за реваншот што викаа немало да треба :icon_mrgr:

Belorusin e :)

Cccc site kompleksasi na forumov glasale protiv Vardar :D I posle ke kukaat kako sme navivale protiiv drugi timovi :D
abe site(jas) kec ja imaa/v pisano za toa :facepalm:
mi go ebavte livceto ama barem uste eden klajte mu i taka ovie slabi se corba i cista sreka nivna sto vie prvoto igravte povleceno inaku i uste prvoto ke gubea i greska na ilco morase poveke na kontra da igra od stratot na natprevarot i cestitki za golovite i pobedata vo gosti

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!

Ѕверови над ѕверовите !!!!!

Глеав прво полувреме, Вардар губи 1-0. Исклучив стримот, Вардар дава 2 гола. До мене е. :P

Кај гледате, падна овој мојов стрим :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom