Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Што гол падна? Не глеам само на резултати ми свирна?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
оволку исплашени фудбалери немам видено никаде. пас не врзаа асален, а ако сакаат можат да ги прегазат овие бате!!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Што гол падна? Не глеам само на резултати ми свирна?
По нафрлена топка.. Грешка на одбраната.. оставија еден сам си ја прими захов одбрани и на втора статитва си имаше уште еден сам и од метар пред гол само ја турна топката! Многу глуп гол примија!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Се гледа дека беа дојдени по 0:0, ниедна контра не организираа.

М

Мартин`

Гостин
Се успаа во одбранава а ништо посебно не покажаа и во нападот некако без желба, исплашено делуваат.

M

MrzaRules

Гостин
Многу пасивно изгледан средината на Вардар, нападот како да не постои, треба поактивни напаѓачи, овие заспаа никаде ги нема.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
оволку исплашени фудбалери немам видено никаде. пас не врзаа асален, а ако сакаат можат да ги прегазат овие бате!!
Шо исплашено, толку е силината на секоја македонска екипа, повеќе од два паса нема шанса да сврзи, па со кој сакаат нека играат.
Штета, бидејќи Бате не е некоја екипа која не може да се помине, не се нешто посебно.
Сеа нека чуваат 1-0 и нека се надеваат дома дека ќе направат нешто повеќе.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Може да се надигрува Вардар, се гледа тоа, се надевам ќе се ослободат од стравот во второво...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Пошто не пратам македонски фудбал, да си прашам:
Вардар секогаш игра вака слабо, или денес е исклучок?

Член од
23 декември 2010
Мислења
578
Поени од реакции
365
Ќе биде 3-0 за Бате
јас така ја играв
ај бар да се опарам

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Штета што Вардар едно 30 % е послаб на физички и кондициски поглед, али што е тука е. Играта воопште и не е за коментирање со оглед на тоа што дека и ја немаше, Бате и без некоја иницијатива и игра ипак успеа да го искористат поклонот од страна на играчите на Вардар.

Тоа левото бекче кој и да е , едноставно смешка од играч.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вајс и црнецот не ми де допаѓа како играат во одбрана, и голманот не ми делува сигурен еднаш излета како бек непотребно. Напад исто така немаме, с гледа дека играме да не примеиме гол, ама ете таа тактика не успеа. сега во второ ќе мора нешто да се менува.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Катастрофа...да сакаат полошо да играат нема да можат.Па да му ебам матер бе...со Барса да играа ќе успееа да сврзат два паса.:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom