Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Ај, кога ќе сфатиш што значи да ги подржуваш Португалија/Франс/Зимбабве/Конго/Катар/СаудискаАрабија во однос на соседи кои порано ти биле сограѓани и си живеел у иста држава, врати се па пиши ми. Очигледно е дека не сфаќаш некои работи. Очигледно е, да ..
А ти треба да сфатиш дека јас Португалија ги поддржувам чисто ФУДБАЛСКИ и не ме интересира ни една работа од тие што ти ги наведе. Ако тебе ти биле и те фаќа носталгија по нив, мене ни ми биле сограѓани ни сум живеел у иста држава, и немам никаква причина за да ги поддржувам. Крај на дискусијата, ти објаснија и ЕлНињо и Ивица убаво.

S

Stivie G

Гостин
Сите запнавте со БиХ и Португалија, јас мислам дека Турција-Хрватска ќе биде многу повозбудлив натпревар

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Сите запнавте со БиХ и Португалија, јас мислам дека Турција-Хрватска ќе биде многу повозбудлив натпревар
Јас би рекол Естонија-Ирска највозбудлив ем чист кец ќе биде :icon_mrgr:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
6.490
Гледам тука многу се бунат што ги симпатизираме Португалија и Роналдо,кој сака за тој ке си биде и нема тука што да се буни ! Иначе ми зборите дека Роналдо бил некултурен , па бидете реални и кажете дека Босанците провоцираат,одма на прво појавување му пеат Меси Меси ....,гледам му светеле со ласер на тренинг :tapp: и после Роналдо бил крив ццц ! Од многу палење и провоцирање сите знаеме како завршува таа екипа,Босанциве си играат со оган што го провоцираат Роналдо бидејки тоа ке му биде уште поголем мотив да ги затне ! Очекувам тешка утакмица со малце голови,или поточно реприза од пред 2 години кога победија со 0 - 1,за другите утакмици очекувам Црна Гора , Хрватска и Ирска да извадат поволни резултати од гостувањата!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Ќе даваат ја даваат ли Босна и Португалија на некоја ТВ?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
^ Нема да ја даваат.

Ако даваат на некоја од Босанските ке видиме,ако не кладилница добра утакмица е оваа неможе да се пропушти,Како и да е Босна дома не губи,или нерешено или тепа Босна,само одбраната на Босна незнам како е,нападот сите знаеме,али одбраната незнам како им е,за Португалија одбраната знам дека и е крш,само Пепе може да се рече дека е нешто добар,Џеко во воздушни дуели ке ги јаде а и од прекини се многу опасни.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
[
Време е репрезентацијата на БиХ да иде на Европско .. Победа од 2-1 за Бих :)
Господ да те благослови вака ако излезе.. Ја лупнав у кладилница 1, 3+ .. А нама бараж је, за ручак сарма је ! Ајмо Босно !! :D

--- надополнето: Nov 11, 2011 1:35 PM ---
Slomiti Ronaldu nogu ?!? Neke stvari se ne mogu kupiti novcem :D
IDEMO ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII­IIIIIIIIIIIIIIII
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

:pos::pos:
--- надополнето: Nov 11, 2011 1:36 PM ---

Еве го дочекот денес што бил..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не гледам на која основа се бутка ставот дека Роналдо имал некакви комплекси од Меси ...
Затоа што Роналдо официјално веќе 2 години(најверојатно и 3та) по ред е најдобар втор играч во светот, а првиот знаеме кој е.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе биде интересен дуел колку и да се фаворити Португалциве некако мислам дека Босна ќе успее да постигне гол и можеби ќе заврши нерешено.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.963
Поени од реакции
45.203
Затоа што Роналдо официјално веќе 2 години(најверојатно и 3та) по ред е најдобар втор играч во светот, а првиот знаеме кој е.
Мхм, и тоа е причината што Роналдо има комплекси од Меси, значи според твојава логика Торес пред бесење е ...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Гус Хидик со паметна изјава "Хрватите се фаворити". Од друга страна Хрвативе се оптимисти дури и дека може да победат во Истанбул. Последниов период во квалификации имаа стабилна игра со само еден пораз од Грчка на гости што реши и втора позиција и бараж али па вечерва во таа френетична атмосфера ќе им биде многу потешко.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мхм, и тоа е причината што Роналдо има комплекси од Меси, значи според твојава логика Торес пред бесење е ...
Да де, ама Роналдо е еден чекор позади најдобриот играч на светот, а Торес е многу далеку. Плус Меси игра за Барселона, не знам зошто не би имал основа да има комплекс од Меси.

Kajgana Shop

На врв Bottom