- Член од
- 30 ноември 2013
- Мислења
- 2.166
- Поени од реакции
- 4.737
Не бе Мињоле, он ја спаси а Локи, класика, Ел Команданте ја еба работата.
Да де, сакав да кажам Мињоле заеба работа да не примат гол од прекин

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе Мињоле, он ја спаси а Локи, класика, Ел Команданте ја еба работата.
Требаше да напраам опција „сите од горенаведениве“ хахахахахаДа де, сакав да кажам Мињоле заеба работа да не примат гол од прекин![]()
Dildo Baggings se custvuva navreden and not a single fuck was given today...Абе ете, мене лично ме навреди видеово па затоа се жалам![]()
Хофенхајм што немале пораз цела сезона![]()
![]()
Изе Ливерпул. Хофенхајм није ти ово Бундес бато, мада оваа сезона и таму испод 10-то место ќе завршат.![]()
Да не важи фактов за домашен терен?Немаа пораз првите 17 кола. После втората полусезона имаа 4 порази.
Да не важи фактов за домашен терен?
Нема везе тоа, него муабетот од Бундес дека со кои и да играат ќе испаднат у квалификации и дека се клуб за една употреба.Немаа пораз првите 17 кола. После втората полусезона имаа 4 порази.
Супер одиграа Хофенхајм, прв озбилен меч им е сезонава башка и шо играчи како Тољан,Гнабри, Амири, Демирбај и Вагнер касно се приклучија на подготовките и немаат многу тренинзи одржано. Си имаа доминација на теренот, убави проигравања имаа, но правеа грешки при завршницата. Од што пребрзи акции сакаа да прават и си грешеа при момент кога треба да шутнеш или да подадеш за гол. Марк Ут откако влезе им покажа како требало при завршницата, на гради си ја прими, ја намести и ја бапна убаво во голот. Крамариќ да постигнеше голот од пенал на почетокот може и ќе победеа и резултатот ќе беше поинаков башка што примија гол од директен слободен удар првото полувреме од играч кој игра втор озбилен меч во кариерата, но сега џабе тие муабети. Па и како ја шутна тромаво во средината Крамариќ.
Па и неискуството си го прави своето. на Мане прават фаул, судијата свири фаул, Амири се расправа и додека се расправа Ливерпул веќе го изведоа фаулот и топката беше кај Милнер и како шлаг на тоа при неговиот шут се одби од градите на Нордвејт за да влезе убаво во аголот на голот на Хофенхајм и тука се стави точка со тие 0:2 иако јако притиснаа на крајот пак Хофенхајм и можеше да заврши 2:2.
Сепак за чест и пофалба ми се такви тимови кои многу не фрлаат пари, (фрлале порано додека да влезат Бундеслига де за играчи како Фирмино, Демба Ба и Обази), али сега не и играат супер фудбал со супер акции. Никогаш не би се смеел на такви тимови при пораз пошо го сакам фудбалот и се дивам на неѕвезди кога играат вака тимски и можат добро да се спротистават на поголемите тимови. Ливерпул ми се најсимпатични англиски тим, но не само Хофенхајм, да беа и Виљареал или Ница ќе бев за тие тимови да победат.
Нема везе тоа, него муабетот од Бундес дека со кои и да играат ќе испаднат у квалификации и дека се клуб за една употреба.
Квалитетот у Бундес опаѓа. Екипи како Леверкузен, Шалке, Волфсбург од пред 2-3 сезони сега се скроз ослабнати. Лајпциг едина светла точка сезонава што се однесува до засилување на тимот.Па добро не беа секако декласирани, надиграни и страшно издоминирани. Сепак се паднаа со најдобриот тим од тие 5 можни противници. Да паднеа со ЦСКА Москва па да пишеше дека ќе испаднат сигурно иако не верувам дека тоа ќе го направеше![]()
Квалитетот у Бундес опаѓа. Екипи како Леверкузен, Шалке, Волфсбург од пред 2-3 сезони сега се скроз ослабнати. Лајпциг едина светла точка сезонава што се однесува до засилување на тимот.
Може и избегав од темата, али Хофенхајм и Фрајбург се веќе аут од ЛШ другите од ЛЕ. Поентата ми е дека имаше појаки тимови пред 2-3 сезони и дека Бундес е опадната ,со само то тоа што екипи као Левер, Волфсбург и Шалке нема да играат Европа квалитетот на Бундес опадна....Избега со темата со лигите.
Правам муабет за Хофенхајм. Нема ништо да додадам за тие тимови зашто ќе избегаме со темата, но знаеш и ти самиот дека Леверкузен не правеле никогаш 50 милионски трансфери. Нити имаат газди Арапи, шеици и сл.
Аха, баш сум навреден што видеото ми пружи добро смеењеDildo Baggings se custvuva navreden and not a single fuck was given today...