Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Абе памтам кога сум одел на европски мечеви Работнички со Лацио,Болтон,Ливерпул.Сум купувал и шалови и маици и триста тракатанци сум бил дете ми било мерак и картата била ефтина бе,нека ме поправи некој ако му текнува колкави биле цените на овие мечеви...А овие усраниве да дае господ само турците да им дојдат и да изгубат 0-5 уште тука матер им ебам профитерска.

А шо се чудите , на турците гарант ќе им ги наплатат по 100че евронче лаганица. Затоа се и дадени 30 % , уште толку да профитират.

Абе памтам кога сум одел на европски мечеви Работнички со Лацио,Болтон,Ливерпул.Сум купувал и шалови и маици и триста тракатанци сум бил дете ми било мерак и картата била ефтина бе,нека ме поправи некој ако му текнува колкави биле цените на овие мечеви...А овие усраниве да дае господ само турците да им дојдат и да изгубат 0-5 уште тука матер им ебам профитерска.
Не било поише од 500 денари за јужна. УЖАС!

Се над 500 денари според мене е прескапо

Инаку има информација дека ќе идат навивачиве на Фенербахче или планираат од домашниве “турци“ да земат пари ?
Се надевам ни они нема да дојдат па нека играат пред 300 луѓе публика влезена со гратиси..

А има објавено колку ќе биде Шкендија-Милан ?

Нема објавено ама над 500-600 нема да биде сигурно

Ете ви прилика да видите кои луѓе го водат Вардар и зошто стадионот со години зјае празен. Цената на картите што е срамна - срамна е, но уште поголем е срамот што за гостински навивачи ја отстапуваат јужната трибина која што има преголемо значење за сите вардарови фанови. Дното со овој потег и официјално е допрено и од сега па се додека на чело на Вардар се овие луѓе не гледам потреба било кој нормален човек да се замара со клубот.

п.с. Ако се точни информацииве што ги најдов набрзина на нет, Работнички-Ливерпул картата била 300ден, а Работнички-Лацио 150ден запад/исток и 250ден југ/север.

tickets-el.png

Цените (y)

Online preku mktickets, vo fan shopot na klubot vo centarot Ilirija Tetovo i vo kiosk Monako Tetovo moze da se kupi bilet od deneska. Vo drugite denovi e najaveno i vo Tirana i Pristina.

tickets-el.png

Шкендија стигна со Милан да игра, мајко мила :icon_mrgr:
Е добро бе, постепено иде тоа. Па не може одма да се падне со јаки екипи како Севиља, Монако, Дортмунд...[DOUBLEPOST=1502369820][/DOUBLEPOST]
Bravos za Cenive :)
Gentelmenski poteg.
Цените на Вардар и Шкендија се пропорционални со силата и големината на противниците. Логично е да се на Шкендија дупло поефтини.

Е добро бе, постепено иде тоа. Па не може одма да се падне со јаки екипи како Севиља, Монако, Дортмунд...[DOUBLEPOST=1502369820][/DOUBLEPOST]
Цените на Вардар и Шкендија се пропорционални со силата и големината на противниците. Логично е да се на Шкендија дупло поефтини.

Vo sekoja tema go tupis.

Така така, нека гледаат сега паметните од Вардар како се полни стадион и како треба да работи еден клуб. Кога ќе дојдат цело Тетово и цел Чаир, игла ќе нема кај да падне, по скали ќе седат.

Da bideme realni koj protivnik da bese vo playoff Telekom Arenata ke bese nad 25k sigurno.

Lani so Gent 31.000 imase, a so Milan da ne pravime muabet :) Shkendija e Shkendija...

Така така, нека гледаат сега паметните од Вардар како се полни стадион и како треба да работи еден клуб. Кога ќе дојдат цело Тетово и цел Чаир, игла ќе нема кај да падне, по скали ќе седат.
Рачуницата им е дека и за Фенер ќе дојдат истите, плус сите Бошњаци и Турци и Македонци муслимани. Пошто игра муслимански клуб против каурски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom