Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Клупско СП

Почнува Мура од полу-финале.Играат против Африканска екипа.
Фифа открива дека Африканците биле заразени со некоја болест и го дисквалификува тимот.
Финале против јужно-американска екипа.
Победува јужно-американската екипа со хет-трик на еден играч.
После мечот ФИФА сфаќа дека тој играч не бил регистриран.
Мура победува службено.
Е за жал клупско СП неможат да играт штом не освоиле ЛШ.. :P

Е за жал клупско СП неможат да играт штом не освоиле ЛШ.. :P
Ама види во Супер Купот ја казнуваат Барса за обид на поткуп.И автоматски Барса е казнаета од УЕФА за учевства на вакви турнири и затоа на нејзино место УЕФА го праќа второто најдобро што Европа има да го понуди а тоа е Мура :D

Ама види во Супер Купот ја казнуваат Барса за обид на поткуп.И автоматски Барса е казнаета од УЕФА за учевства на вакви турнири и затоа на нејзино место УЕФА го праќа второто најдобро што Европа има да го понуди а тоа е Мура :D
А да средиш и мене да ме казнат па да не треба од септември да одам на школо?? :D

А да средиш и мене да ме казнат па да не треба од септември да одам на школо?? :D
А бе тоа не е проблем за средување ќе средиме ама наместо школо ќе треба да одиш во Идризово :D

Какви дегени Гладбах!Динамо со никаква игра им закачи три гола.:confused:

Динамо Киев по пауза од 2 сезони , се враќа значи во Лига Шампиони . Kолку што се сеќавам , Горан Попов нема играно Лига на Шампиони .Така да , и да му пропадне трансферот во Стоук нема да му испадне лошо , како така ќе изигра барем една прва постава во Лига Шампиони ( измислен е за Таиво)

Неможам да поверувам дека со таква иницијатива Базел ја изгуби утакмицава, а и само таа ме заеба...:mad:

Леле Гладбах у стил на Дортмунд во Европа лани и полани значи комплетна доминација цела утакмица топ играа 3 пати асално се префрлија во половината на Гладбах 3 пати гол дадоа, башка првиот и третиот гол ептен на среќа. Ништо многу е голема разликата иначе далеку беа боље да беше нерешено нешо имаа шанса вака тешко

Криво ми е за Гладбах а како бе Базел дома губат 1-3 од Клуж? Кој ќе ги гледа сега пак како се мачат еј :facepalm:

Малага сепак имаат супер шанси да играат во ЛШ догодина.
Баш би било јако да се падне некоја група:

Сити
ПСЖ
Малага
+еве Баерн Минхен да речеме

Брага каков гол им шубнаа на Удинезе:vozbud:
Ај ваљда ќе успеат Удине да шибнат уште еден гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom