Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Селтик е отиден курбан оддамна , само се влече на стара слава ( лесна ждрепка) па влегува во Лига Шампиони понекогаш .

Шахтар :cuc:Баш ќе биде добро некоја мала екипа да стигне во ЛШ. Во меѓувреме нашиве екипи ќе си доживуваат бламажи, а вакви екипи што до пред некоја година и да не постоеја ќе играат ЛШ. Знам дека имаат пари ама сепак не би било лошо вака да се радуваме и за македонска екипа.
Ако влезат најверојатно ќе бидат еквивалент на Динамо Загреб од лани ама сепак неверојатен успех ќе биде тоа за Шахтар. Сепак не треба да се отпишува Селтик уште од сега.

Ништо од "дерби" натпревариве вечерва. Изгледа Милан и Реал С. ќе одат понатаму иако има уште мноогу време гол на гости менува многу.

Јеботе, каква бомба на Сеферовиќ...

Ќе биде забавно да се гледаат Сосиедат во ЛШ ако им се падне некоја "Порто" вид на група.

Лион:facepalm::facepalm::facepalm:.
Не го гледам мечот (Милан гледам) ама за мене резултатов е големо изненадување. Стандарден учесник во ЛШ да губи глатко од екипа која на секоја деценија ипол игра во европските купови, не ми е нормална работа.

Псв доминира,алал да им е со ваков млад тим игра страшен фудбал:cuc::cuc:

Не го гледам мечот (Милан гледам) ама за мене резултатов е големо изненадување. Стандарден учесник во ЛШ да губи глатко од екипа која на секоја деценија ипол игра во европските купови, не ми е нормална работа.

Слабо си ги прател лани во Примера...

Не знам зошто ти е чудно. Лион се очајни последните сезони. Дома со Грасхоперс кога играа ја гледав и иако победија беа послаби, Сосиедад играат добар офанзивен фудбал. Бев /сум сигурен дека ќе го поминат Лион.

Игра Парк за ПСВ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom