Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
А што сакаш да прави публиката, да пее навивачки песни? (кои не ги ни има за клубот) :)

Инаку горе-долу добро играа Турново, штета што не успееја да постигнат уште еден гол, барем за продолженија да се избореа. Блажевски го бидува, само што треба да се научи да трча малку со топката и меѓу играчи... не само со претрчување и ако му се залепи на нога океј, ако не или ја враќа назад или ќе трча дур не падне. Исто добро знае да се намести да му направат фаул.

Хајдук беа катастрофа и со ваква игра нема далеку да стигнат. Ако не беа страничните судии за 2-3 непостоечки офсајди, ќе го јадеа.

Не заебавај....Хајдук преку 20 шута кон гол имаше.
Подобри беа цела утакмица,Турново живна после голот од грешка на стоперот.
Да скокнеше Милиќ 5 цм повисоко Хајдук немаше да прими гол и 3 дена да се играше.

Иначе Хајдук има среќа во ждрепката,може и ќе се протнат уште едно коло ако им се поклопи.

Да скокнеше Милиќ 5 цм повисоко Хајдук немаше да прими гол и 3 дена да се играше.

Иначе Хајдук има среќа во ждрепката,може и ќе се протнат уште едно коло ако им се поклопи.

Првите ~20 минути играа Турново, Хајдук една шанса направија и малку фалеше Турново да прими гол по грешка на голманот. Другиов дел од првото полувреме да, Хајдук скоро цело време напаѓаше, како да немаа сила дечкиве. Посебно растур правеа по левата страна, многу лоша одбрана. Второ полувреме, тука некаде беа и двете екипи. Турново нешто напна повеќе откако прими гол, ама слабо... Како и да е, за првпат, не поминаа лошо :)

:pos:

А голот на Хајдук беше осмислена пинбол акција .

А чекајте малце.. Нели ако испаднеш од квалификациите за ЛШ, одиш во наредното коло од квалификациите за Европа Лига?

А чекајте малце.. Нели ако испаднеш од квалификациите за ЛШ, одиш во наредното коло од квалификациите за Европа Лига?

Од 3-то коло тие што ќе испаднат од ЛШ ќе играат во плеј-оф натпреварите (4-то коло) на ЛЕ. После отпаднатите од плеј-оф натпреварите на ЛШ одат директно во групите на ЛЕ.

Во третото коло тие шо ќе испаднат одат во 4тото во лига европа.

А трето коло е ова уствари, така да да тие што отпаднаа ќе продолжат во квалификациите за ЛЕ.

А трето коло е ова уствари, така да да тие што отпаднаа ќе продолжат во квалификациите за ЛЕ.

Второ е за жал.

Јас па се чудам на менаџерот оти на второ коло не ме пушта во Европа Лига, а трети и плеј оф ме пушта. Мислев грешката е во играта, а тоа стварно така да ти било. Епа ништо работа.

Второ е за жал.

Јас па се чудам на менаџерот оти на второ коло не ме пушта во Европа Лига, а трети и плеј оф ме пушта. Мислев грешката е во играта, а тоа стварно така да ти било. Епа ништо работа.

Ако првото коло со екипите од Сан Марино се смета за квалификации за главни квалификации тогаш е трето.
Ако тоа коло не се смета тогаш е второ.

Ако првото коло со екипите од Сан Марино се смета за квалификации за главни квалификации тогаш е трето.

Епа тоа е прво. Ова е второ. Трето е наредното, па иде плеј оф. Не играа Вардар со никој пред Стеауа. :)

1.Сан Марино
2.Вардар
3.Стеауа
посликовито амин :)

Он не сфаќа, а јас не знам да цртам. :icon_lol:

Епа тоа е прво. Ова е второ. Трето е наредното, па иде плеј оф. Не играа Вардар со никој пред Стеауа. :)

:facepalm:
Мислев дека Вардар играа пред недела-две...
Ова дека од пред 9 дена сите ги отпишавме..

Албанските тимови пишуваат историја, синоќа Сарајево беа елиминирани од Кукси. Првиот натпревар у Албанија заврши 3-2 за домаќините додека синоќа одигра 0-0 во Сарајево. Вреди да се напомене фактот што голманот на Кукси успеа да одбрани пенал во 67’.

Ние, Лихтенштајн, Фарски Острови, Велс, Северна Ирска, Андора и Луксембург сме единствените земји кои немаат веќе екипи во фудбласка Европа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom