Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако Газпром, Сони , Хајнекен нејќат да спонзорираат Динамо Загреб - Копенхаген . Повеќе ќар имаат од Валенсија - Хофенхајм, Ливерпул - Интер иако сите завршија четврти во домашните лиги.
Сите повеќе би гледале врвен фудбал ама мора да се прави филм against modern football и слични глупоштини. Ете ја лига европа за хипстерите, таму нека гледаат копенхаген-динамо загреб и астана-спартак москва ако толку уживаат во ваквите дуели. Јас ЛЕ не сум пуштил со години, евентуално може да пуштам ако некој од ексју тимовите има шанси за пролаз, мада и тоа ретко.Па и јас повеќе би ги гледал Валенсија или Интер во ЛШ отколку Макаби или Астана. Премногу падна квалитетот и атрактивноста на фазата по групи последните неколку сезони. Неопходен беше ваков потег.
За Јунајтед навиваш.togas ti i ne gledas fudbal.
ako e taka neka oformat liga na bogati i i neka igraat najbogatite klubovi a ovie drugite neka igraat nekoja druga novo oformena liga i site sreknji.
Престани да тресеш глупости по темиве,срам ме фаќа кога те читам.За Јунајтед навиваш.
Оформена е , т.е. пренаменета е од шампиони во богати. Статистички само 14 се шампиони од 32. Светското порано беше исто вакво. Од 32 екипи , 20 беа од европа. Па полека балансираа и затоа сега квалитетот го изгуби.togas ti i ne gledas fudbal.
ako e taka neka oformat liga na bogati i i neka igraat najbogatite klubovi a ovie drugite neka igraat nekoja druga novo oformena liga i site sreknji.
Иди глеј втора аргентинска лига, таму сигурно играат со повеќе срце и жар него во лш. ЛШ е токму тоа, лига на богатите и ПРЕД СЕ најквалитетните. Лига европа е фудбал за сиротиње, колку да се добие на масовност и да се популаризира фудбалот дополнително во фудбалски понеквалитетните држави.togas ti i ne gledas fudbal.
Па и јас повеќе би ги гледал Валенсија или Интер во ЛШ отколку Макаби или Астана. Премногу падна квалитетот и атрактивноста на фазата по групи последните неколку сезони. Неопходен беше ваков потег.
Иди глеј втора аргентинска лига, таму сигурно играат со повеќе срце и жар него во лш. ЛШ е токму тоа, лига на богатите и ПРЕД СЕ најквалитетните. Лига европа е фудбал за сиротиње, колку да се добие на масовност и да се популаризира фудбалот дополнително во фудбалски понеквалитетните држави.
Не паѓаат лигите што си ги набројал, туку првите четири напредуваат со темпо кое останатите не можат да го пратат, што е и разбирливо бидејќи се работи за помали пазари, а со тоа и помалку финансии. УЕФА им даде шанса на финансиски помалку моќните да фатат чекор со претходниот формат кој ги фаворизираше шампионите на послабите лиги ама со тек на време се наметна потребата од менување на форматот поради огромната дискрепанца во квалитет меѓу топ4 и останатите.Повеќе би го гледал Интер од Астана? Може да наведеш барем една причина, од фудбалски аспект, голови, шанси, драма, било што. Не ме сфаќај погрешно, не знам ништо за Астана а малку или ништо и за Интер, само ме интересира
Не сме 1919 па да има потреба од популаризација на фудбалот, ЛЕ последни 10 сезони ја освојуваат екипи од двете најјаки лиги, најчесто од Шпанија.
Јас на пример не гледам ЛШ освен финале и англиски тимови кога играат чат-пат, посебно Ливерпул, да си казнувам очи со Атлетико-Лион 1-0 или 0-0 или било што такво ми е смешно.
Со затварањето на вратите за екипите од другите лиги освен овие топ 4/5 само се наголемува јазот, нема ништо добро во тоа, порано солидни лиги како Холандија, Белгија, Шкотска паѓаат како последица на тоа Хофенхајм, Леверкузен или Лацио или такви некои да имаат место.
Другар италија секако ќе имаше четири места и по стариот формат. Ти кажав интересни натпревари имаш и во втора аргентинска лига, ама квалитетни не. ЛШ годонива квалитативно ќе биде пред било кое фудбалско натпреварување некад организирано.druze bez nervoza, za mene formatot za ls bese dobar do predlani, a otkako go smenija prvite4 drzavi da imat avtomatski 4 mesta za grupi ls, e toa za mene e apsolutno nepocituvanje sprema ostanatite clenki.
pa so sto italija zasluzi 4 mesta direkno vo grupi. so nisto. ama ete uefa odlucila taka bez nikakvi fakti sto kje ja potkrepat nivnata odluka.
ocekuvam vo idnina uste mesta da im se davaat na golemata petka.[DOUBLEPOST=1533578336][/DOUBLEPOST]i zaboraviv ligata na sampionite e za sampionite, a ne za najkvalitetnite kako sto si pisal. inaku zosto se narekuva ovaa natprevaruvanje taka.
i bidejki kaza deka ne gleges liga evropa, jas kje ti kazam deka tamu ima. natprevari pointeresni za gledanje nego li vo ls, vo prvite fazi.
Повеќе би го гледал Интер од Астана? Може да наведеш барем една причина, од фудбалски аспект, голови, шанси, драма, било што. Не ме сфаќај погрешно, не знам ништо за Астана а малку или ништо и за Интер, само ме интересира![]()
Сериозно треба да ти наведам причина зошто повеќе би ги гледал Интер, Ливерпул, Баер Леверкузен или некој друг од појакиве лиги наместо Астана??? Си гледал ти меч од казахстанска лига? Свесен си дека имаат еден професионален клуб и 20 полуаматерски? Господе Боже што прочитав, бара наведување причини зошто би ги гледал Интер и компанија пред Астана.Повеќе би го гледал Интер од Астана? Може да наведеш барем една причина, од фудбалски аспект, голови, шанси, драма, било што. Не ме сфаќај погрешно, не знам ништо за Астана а малку или ништо и за Интер, само ме интересира![]()