Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно било у Шкотска, Ријека 2-0 воделе против Абердин. Али после вториот примиле одма гол хаха
Ристовски цел натпревар изиграл.

Интересно било у Шкотска, Ријека 2-0 воделе против Абердин. Али после вториот примиле одма гол хаха
Ристовски цел натпревар изиграл.
Ристовски одлично изигра,но кои торковци се Риечани,невидени.Даваат гол,примаат одма на прва контра патетика голче секунда покасно.:toe:[DOUBLEPOST=1437686592][/DOUBLEPOST]

Ахх, се извадија на пенали Вест Хем.
Море бруки. Премиерлигаш мака мачи во двомеч со екипа од Малта.

Ристовски одлично изигра,но кои торковци се Риечани,невидени.Даваат гол,примаат одма на прва контра патетика голче секунда покасно.:toe:[DOUBLEPOST=1437686592][/DOUBLEPOST]

После првиот гол на Ријека и Абердин имаа 100% шанса со глава ама имаа среќа Ријека па промашија овие

Ja go gledav prvoto poluvreme pomegu Aberdeen i Rijeka,a do togas Rijeka nemaa ni eden sut v gol a i drugite sto gi sutnaa bea pet metri +- od ramkite na golot .Se spasija na dva pati i blage veze nemaa.

Polse vlegol toj Kvrzic i odma asistencija i gol.Ama gi zakopal toj Goodwillie,dosta opasen igrac.

Se najavuvaa kako seriozen proekt ama nisto sega za sega.

И мене може не ми е по ќејф навивачката група на Шкендија, ама ако сме реални, Ријека не е ништо поквалитетна од Шкендија.
Иако знаеме дека ти си експерт за хрватски и словенечки екипи на форумот, сигурно знаеш подобро од мене.
:vozbud::vozbud::vozbud:
Шкендија поквалитетна од Ријека :angel:

Вечер играат Фенербахче-Шахтјор. Иако не знам кои останаа во Шахтјор од бразилците, сепак треба да биде утакмица ипол, ваљда ќе има некое сопкастче. :)

Вечер играат Фенербахче-Шахтјор. Иако не знам кои останаа во Шахтјор од бразилците, сепак треба да биде утакмица ипол, ваљда ќе има некое сопкастче. :)
Сите, освен Даглас Коста и Луиз Адриано. :icon_lol:

Bravo za SKENDERBEU! Samo napred.

Grupnite fazi vo LE se vekje realnost, a LS zosto da ne, Skenderbeu moze i do toa.

Има среќа со ждрепкава, прво утепаните Крусејдерс сега и Милсами кои имаа ептен среќа против Лудогорец кој моментално е во најлоша форма последниве години.
Пример да им се паднеше тим од ранкот на Апоел прашање е дали и на едната утакмица ќе извадеа позитивен резултат

За да имаш среќа треба да бидеш носител. За да бидеш носител треба нешто повеќе од паѓање првото квалификациско коло секоја година

За да имаш среќа треба да бидеш носител. За да бидеш носител треба нешто повеќе од паѓање првото квалификациско коло секоја година

Кој толку тимови ги поминал Скендербег последниве години со исклучок на оваа каде што имаат ептен среќа ? Освен еден Нефчи што не е некој репер за квалитет ништо друго немаат направено.

Инаку овој Мачадо каков дебил е, го свиркаа навивачите при излегување им покажа среден прст и лапна црвен картон :facepalm:

@Goldie домашните навивачи го исвиркале? Затоа добил црвен? Динамо ќе видиме како ќе одигра таму, Молде е доста добра екипа. Ќе биде тесно.
Се спремав Фенер-Шахтјор да ја гледам ама подобро што не сум ја гледал :).

@Goldie домашните навивачи го исвиркале? Затоа добил црвен? Динамо ќе видиме како ќе одигра таму, Молде е доста добра екипа. Ќе биде тесно.
Се спремав Фенер-Шахтјор да ја гледам ама подобро што не сум ја гледал :).

Да домашните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom