DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Интересно било у Шкотска, Ријека 2-0 воделе против Абердин. Али после вториот примиле одма гол хаха
Ристовски цел натпревар изиграл.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ристовски одлично изигра,но кои торковци се Риечани,невидени.Даваат гол,примаат одма на прва контра патетика голче секунда покасно.Интересно било у Шкотска, Ријека 2-0 воделе против Абердин. Али после вториот примиле одма гол хаха
Ристовски одлично изигра,но кои торковци се Риечани,невидени.Даваат гол,примаат одма на прва контра патетика голче секунда покасно.[DOUBLEPOST=1437686592][/DOUBLEPOST]
И мене може не ми е по ќејф навивачката група на Шкендија, ама ако сме реални, Ријека не е ништо поквалитетна од Шкендија.
Иако знаеме дека ти си експерт за хрватски и словенечки екипи на форумот, сигурно знаеш подобро од мене.
Сите, освен Даглас Коста и Луиз Адриано.Вечер играат Фенербахче-Шахтјор. Иако не знам кои останаа во Шахтјор од бразилците, сепак треба да биде утакмица ипол, ваљда ќе има некое сопкастче.![]()
За да имаш среќа треба да бидеш носител. За да бидеш носител треба нешто повеќе од паѓање првото квалификациско коло секоја година
@Goldie домашните навивачи го исвиркале? Затоа добил црвен? Динамо ќе видиме како ќе одигра таму, Молде е доста добра екипа. Ќе биде тесно.
Се спремав Фенер-Шахтјор да ја гледам ама подобро што не сум ја гледал.