Ф
Флеш
Гостин
Еве го целиот натпревар
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ријека 0-3 Абердин
И Шкендија мислам дека лагано ќе ја минеше Ријека.
Страшни заклучоци правитеРелативно гледано ако Вардар помине има големи шанси да ги помине и Мидтјиланд пошто на домашен терен се мачеа против екипа од Гибралтар.... мислам дека имаме големи шанси годинава,со оглед што не ни се падна некој јак противник.....
И мене може не ми е по ќејф навивачката група на Шкендија, ама ако сме реални, Ријека не е ништо поквалитетна од Шкендија.Страшни заклучоци правите![]()
Брат Ријека 2 години по ред игра групи ЛЕ, не ми е јасно како можеш да кажеш дека не е ништо поквалитетна од ШкендијаИ мене може не ми е по ќејф навивачката група на Шкендија, ама ако сме реални, Ријека не е ништо поквалитетна од Шкендија.
Иако знаеме дека ти си експерт за хрватски и словенечки екипи на форумот, сигурно знаеш подобро од мене.
Братче ја ти кажав како изигра Митјиланд првата утакмица у ЛШ,мене не ме интересира дали Митјиланд играл Интертото куп пред 5 години него тренутна форма....Брат Ријека 2 години по ред игра групи ЛЕ, не ми е јасно како можеш да кажеш дека не е ништо поквалитетна од Шкендија![]()
Страшни заклучоци правите![]()
Вест Хем мака мачи со кибрит екипа.
гол им шибнал легендарниот Фабрицио МиколиВест Хем мака мачи со кибрит екипа.