Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Работнички имале 17 шута, 8 во рамките на голот. Од друга страна овие еднаш го погодиле голот и гол. :D Вака гледано ги растуриле, треба да поминат дома. :)

Ријека 0-3 Абердин
И Шкендија мислам дека лагано ќе ја минеше Ријека.

Жељезничар со гол во 90та минута победија 0-1 на гостувањето кај Ференцварош. :aplauz:

Релативно гледано ако Вардар помине има големи шанси да ги помине и Мидтјиланд пошто на домашен терен се мачеа против екипа од Гибралтар.... мислам дека имаме големи шанси годинава,со оглед што не ни се падна некој јак противник.....

Ријека 0-3 Абердин
И Шкендија мислам дека лагано ќе ја минеше Ријека.
Релативно гледано ако Вардар помине има големи шанси да ги помине и Мидтјиланд пошто на домашен терен се мачеа против екипа од Гибралтар.... мислам дека имаме големи шанси годинава,со оглед што не ни се падна некој јак противник.....
Страшни заклучоци правите :tvg:

И мене може не ми е по ќејф навивачката група на Шкендија, ама ако сме реални, Ријека не е ништо поквалитетна од Шкендија.
Иако знаеме дека ти си експерт за хрватски и словенечки екипи на форумот, сигурно знаеш подобро од мене.

И мене може не ми е по ќејф навивачката група на Шкендија, ама ако сме реални, Ријека не е ништо поквалитетна од Шкендија.
Иако знаеме дека ти си експерт за хрватски и словенечки екипи на форумот, сигурно знаеш подобро од мене.
Брат Ријека 2 години по ред игра групи ЛЕ, не ми е јасно како можеш да кажеш дека не е ништо поквалитетна од Шкендија :facepalm:

Брат Ријека 2 години по ред игра групи ЛЕ, не ми е јасно како можеш да кажеш дека не е ништо поквалитетна од Шкендија :facepalm:
Братче ја ти кажав како изигра Митјиланд првата утакмица у ЛШ,мене не ме интересира дали Митјиланд играл Интертото куп пред 5 години него тренутна форма.... ;)

Па реално за Вардар не претеруваат, ова е огромна шанса за влез у ЛЕ. Ист тип на противник ко БАТЕ добија, релативно познато име, чест учесник во групна фаза ЛШ ама фатени у расчекор. Тогаш Борисов имаа пола тим заминат на Олимпијада, сеа АПОЕЛ е у некоја нулта фаза влезен. Митјиланд па е бетер. Се зависи од тоа како Вардар ќе изигра, дали ќе проба на контри или ќе се надева на 0-0 и крсти во одбраната, па пенал рулет.

А и Аберден не е некојси противник и шкотскиот фудбал е малку у лер влезен.

Работнички па со нивните ждрепки, да не збориме. :D

Последно уредено:
работнички воде 2-0 и ако помине ќе игра со Трабзон у трето коло.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Вест Хем мака мачи со кибрит екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom