A
Auditore
Гостин
Добро е, очекував многу нови гласови но се испадна во најдобар ред, конечно и јас да седнам да гледам ТВ со мерак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дефинитивно.. чим и ја почнав да ја гледам.. значи таман еПочна првата епизода на сител
![]()
wtf пола саат трае една епизода -.-
И мене не ми се допаѓа време траењето на епизодите,но тоа е тоа за сега.Долина на волците изгледа од оваа сезона ќе бидат наместо 35 епизоди овие од сител ќе ги направат 70-80 епизоди, а тоа се да речам 80 епизоди - 80 дена месечно по 20 епизоди или 4 месеци и неколку дена некаде траење ќе биде до средината или крајот на февруари , па потоа изгледа ќе ги откупат од новата 6-та сезона од истиов серијал -- Долина на волците - Заседа --. Од реклами по 10 мин (се надевам дека оваа порака ќе ја прочитаат од АЕК и да видат како се прекршува законот за рекламирање во еден час се даваат цели 30 мин реклами срамота е ова нели законот им беше во 1 час само 15 минути реклами зар сител прави кампањи со рекламиве или има една цена реклами од месечно по 1200 евра па некоја будала плаќа толку пари за да рекламира) ми се гади ама тоа е сакам да ја догледам комплетно целава серија и потоа не ни гледам телевизија повеќе сега термин за гледање после 22 до некое време 23:15 толку.
Арон Фелер , Абдулхеј,Џевхер ...Чии гласови се сменети? Јас неможев да ја гледам, втора смена бев![]()