Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Арон Фелер , Абдулхеј,Џевхер ...
Само да те надополнам ... Џахид, Тунџај, Ерхан, Омер, Ебру, Унсал, Алпер...има уште некои, не ми текнува сега :D
Мислам дека подобро прашање е кој остана...

Некако не ми се допаѓа...не знам дали дека навикнавме на некои гласови па сега е чудно. Ама тоа е...

Што му го дале тој глас на Абдулхеј ? Ич не го личи :D

На Омер ич не му личи гласот. Порано беше баш како некој мудрец, сега ептен ми делува.... никакво.

Хахаха она нована фаца шо се караше со Заза, многу опната фацка е :icon_lol:
Негоооо ... зборот ми беше, и јас дочекав да видам Џевхер да тепа луѓе аеееее!И Џевхер се промангупи! :icon_mrgr:

Добро што им е филмов на Сител толку што ги кратат епизодите? да ти се одгледа да му ебем... таман си седнал, завршило тоа више :mad:

Добро што им е филмов на Сител толку што ги кратат епизодите? да ти се одгледа да му ебем... таман си седнал, завршило тоа више :mad:

Тоа е кратењето им е најголемата глупост што еден медиум прави, а од рекламите по 10 минути ми иде да го фрлам телевизоров. Од 70-тина минути серијава тие ја кратат и тоа вака даваат по 5-10 мин од предходната па најава и по 20 мин пак реклами па после 20 мин пак од серијата па пак реклами 10 мин и уште 5 мин и кинат се глупо работат наместо раат човек да гледат серија овие ја запустуваат цела работа од серијава па што мајка бараа да ја купуваа серијава или сакаат да си прават подолги за гледање оваа сезона заврши во Турција и во други земји уште пролетва, а ние ќе гледаме наместо да спојат со новава сезона (2011-2012) која почна во Турција.

Абе колку ќерки има Ибрахим? Пошто знам една Фикрет му ја "работеше" или не му беше таа ќерка?
Бтв Мемати :pos::pos: Ју спик Инглиш? Ај ноу спик Инглиш, ова ( пиштолот ) спик Инглиш :pos:

Ја гледам серијата од почеток и ок ми беше, сега новава сезона некако ми е многу "Рамбо" или "Бонд" стил, епизодата со амбасадата беше за смеење.. влезе попара ги напраи..излезе а друга работа ко што спомна некој погоре Сител по 20 мин епизода даваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom