Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска,така беа првите неколку епизоди,сеа се знае кој му се противници и се тоа,одлично е треба да продолжиш да гледашНеам глеано поише од 1 недела, едноставно изгубив навика и воопшто не ми фали серијава.
Едноставно новава сезона е тапа со многу џејмс бонд акции, и секоја епизода се нови и нови противници на Полат и така цела серија тапка у место.
Gi davat i sabota i nedela,odnosno podeleni se.Sabota 2,nedela 2.Samo neznam vo kolku sat idat.Inaku sekoj raboten den od 15:30 imas repriza na prethodnata epizoda sto bila.Дали има реприза од епизодиве? Пошто неделава пропуштив една, а и утре е можно да пропуштам....
Дали ги даваат репризите во сабота и недела?
Idi na sitel na stranata na net i biraj programa,ke vidis vo kolku gi davat reprizite.I sto da kazam jas nadvor od makedonija sto sum i na zului sto se macam da gi gledam,a slika ima uzas,pola film koci^ Сеа за сеа фала , до сеа стигнавме до пола-одговор, сеа ми треба уште точно време... пошто утре 99% ќе ја пропуштам епизодата а мислам интересна ќе биде... и ќе ми биде криво ако не ја изгледам...
Не се возбудувај , пред време не се клаваат овде видеа мислам , иииииили во спојлер...И што сега мемати ќе го раскини онај.Нека стави некој видео да го видам тоа уште сеа