Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Мемати фудбалериште :icon_mrgr:

2977212892.jpg

Значи онај со Зулфиќар шо е право плашило за на бостан:pos: Зејнел

Абе ај ако сака некој нека ја постира музикана ко че почнува серијава ...
Ептен би му бил благодарен:X3: , ја скапав барање на јутубе и ја нема ...:confused:

Само за информација вечерва беше 99 епизода а од утре започнува (100/128) епизода значи уште 29 епизоди ( остануваат уште 58 дена до крај дуплирано бидејќи прават 2 дела од една епизода)

Неам глеано поише од 1 недела, едноставно изгубив навика и воопшто не ми фали серијава.
Едноставно новава сезона е тапа со многу џејмс бонд акции, и секоја епизода се нови и нови противници на Полат и така цела серија тапка у место.

Неам глеано поише од 1 недела, едноставно изгубив навика и воопшто не ми фали серијава.
Едноставно новава сезона е тапа со многу џејмс бонд акции, и секоја епизода се нови и нови противници на Полат и така цела серија тапка у место.
Нема врска,така беа првите неколку епизоди,сеа се знае кој му се противници и се тоа,одлично е треба да продолжиш да гледаш :)

Дали има реприза од епизодиве? Пошто неделава пропуштив една, а и утре е можно да пропуштам.... :X3:
Дали ги даваат репризите во сабота и недела?

Дали има реприза од епизодиве? Пошто неделава пропуштив една, а и утре е можно да пропуштам.... :X3:
Дали ги даваат репризите во сабота и недела?
Gi davat i sabota i nedela,odnosno podeleni se.Sabota 2,nedela 2.Samo neznam vo kolku sat idat.Inaku sekoj raboten den od 15:30 imas repriza na prethodnata epizoda sto bila.

^ Сеа за сеа фала , до сеа стигнавме до пола-одговор:icon_mrgr:, сеа ми треба уште точно време... пошто утре 99% ќе ја пропуштам епизодата а мислам интересна ќе биде... и ќе ми биде криво ако не ја изгледам...

^ Сеа за сеа фала , до сеа стигнавме до пола-одговор:icon_mrgr:, сеа ми треба уште точно време... пошто утре 99% ќе ја пропуштам епизодата а мислам интересна ќе биде... и ќе ми биде криво ако не ја изгледам...
Idi na sitel na stranata na net i biraj programa,ke vidis vo kolku gi davat reprizite.I sto da kazam jas nadvor od makedonija sto sum i na zului sto se macam da gi gledam,a slika ima uzas,pola film koci;)

И што сега мемати ќе го раскини онај.Нека стави некој видео да го видам тоа уште сеа

Одмаздата ќе биди страшна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom