CF.REAL MADRID
ЦЕВКА
- Член од
- 9 септември 2009
- Мислења
- 335
- Поени од реакции
- 9
Нема да умре Мемати......Ке остане до крај
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја до сеа никаде не ја сретнав по торенти освен Ирак, долгометражниот.
Ако случајно некој ја најде или пак ја нашол, нека извести. Би сакал да ја глеам у оригинал верзија, не сихронизирана.
Единствена турска серија која ми се допаѓа од сите срање серии што ги даваат на а1/Сител.
Сеа е ептен интересно,све се заплете,не се знае кој кого ке утепа!
Респект за серијава!
Тапа е без Сејфо и Чакар! А чим и Хало ке умре...
Ерхан: Овој или е МАСОН или е ДВОЦЕФКА!!
:pos2:
ХАХАХ ЅВЕР Е !
Ке го цитирам Хало.Од вчерашната епизода.
"Хало да ти се плукнам на гробот ако не му се оддолжиш на Џан Полат".
Синхронизиран појак е!!! Барем за мене!!!
--- надополнето ---
Слушнав нешто дека Абдул на крајот ќе сакал да го прободи Полат и Мемати ќе го застрелал?!!! Има такво нешто ??
Има некој претстава која епизода моментално се прикажуе? Уште колку има до Енди Гарсија и Шерон Стоун? Тоа е единствено што знам дека ќе се случи, дека Полат ќе се сретне со нив у ЛА. Знам дека ќе се појават они кон крајот на серијава ако не се лажам.
Ја до сеа никаде не ја сретнав по торенти освен Ирак, долгометражниот.
Ако случајно некој ја најде или пак ја нашол, нека извести. Би сакал да ја глеам у оригинал верзија, не сихронизирана.
Апсолутно нема во оваа сезона. Тоа ќе се случи во втората сезона кога Абдул ќе биде киднапиран од страна на Искендер. Искендер ќе успее со помош на доктори да му го отстрани целосното памтење од мозокот на Абдул и ќе го испрати да го убие Полат.