Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Мемати е еден од најголемите херои во овој филм.

Слободно може да се каже дека по Полат...Мемати е најважен :)

Може и тука некаде се......Полат за нијанса е појак од Мемати

Ја до сеа никаде не ја сретнав по торенти освен Ирак, долгометражниот.
Ако случајно некој ја најде или пак ја нашол, нека извести. Би сакал да ја глеам у оригинал верзија, не сихронизирана.

Синхронизиран појак е!!! Барем за мене!!!

--- надополнето ---

Слушнав нешто дека Абдул на крајот ќе сакал да го прободи Полат и Мемати ќе го застрелал?!!! Има такво нешто ??

Можно е.....Гледав пред некој ден на ју туб Мемати на гроб беше кај Абдулхеј Чобан......Изгледа ке умре Абдул,ама таму на крај некаде

Единствена турска серија која ми се допаѓа од сите срање серии што ги даваат на а1/Сител.

Сеа е ептен интересно,све се заплете,не се знае кој кого ке утепа!
Респект за серијава!

Тапа е без Сејфо и Чакар! А чим и Хало ке умре... :(:(

Ерхан: Овој или е МАСОН или е ДВОЦЕФКА!!
:pos2:
ХАХАХ ЅВЕР Е !

Единствена турска серија која ми се допаѓа од сите срање серии што ги даваат на а1/Сител.

Сеа е ептен интересно,све се заплете,не се знае кој кого ке утепа!
Респект за серијава!

Тапа е без Сејфо и Чакар! А чим и Хало ке умре... :(:(

Ерхан: Овој или е МАСОН или е ДВОЦЕФКА!!
:pos2:
ХАХАХ ЅВЕР Е !

Уште Ерхан ќе остане од покомичните ликови.....:(
Само се посигурен сум дека нема да ги даваат новите епизоди!!!За Шехерезад,Лисјата,Бандини,Индија и компанија и 55454515468454 епизоди да има ќе ги дадат!!!! А за ова јок!!! Глупави телевизии!!! Можеме и да спуштиме од нет ама не е тоа тоа!!! Мене пофаца ми е вака синхронизирано....инаку треба да читам превод долу и да слушам јазик кој нималку не го разбирам!!! Вака супер е...а и посмешно е колку толку!!

Ке го цитирам Хало.Од вчерашната епизода.
"Хало да ти се плукнам на гробот ако не му се оддолжиш на Џан Полат".

Ке го цитирам Хало.Од вчерашната епизода.
"Хало да ти се плукнам на гробот ако не му се оддолжиш на Џан Полат".

:pos2:А со мостот ти текнува??? Во Франција се градат вертикално нагоре.....имаше еден го викаа Ајфел(така некако беше)
Ама најјако беше кога на Бекир Скорпијата му кажуваше дека знае се за него.....во 7,05 се будиш....во 7,10 слугинката ти го носи кафето.....во 7,30 се бањаш...си ставаш сапун(мимиките му беа прејаки)!!!!

Има некој претстава која епизода моментално се прикажуе? Уште колку има до Енди Гарсија и Шерон Стоун? Тоа е единствено што знам дека ќе се случи, дека Полат ќе се сретне со нив у ЛА. Знам дека ќе се појават они кон крајот на серијава ако не се лажам.

Синхронизиран појак е!!! Барем за мене!!!

--- надополнето ---

Слушнав нешто дека Абдул на крајот ќе сакал да го прободи Полат и Мемати ќе го застрелал?!!! Има такво нешто ??

Апсолутно нема во оваа сезона. Тоа ќе се случи во втората сезона кога Абдул ќе биде киднапиран од страна на Искендер. Искендер ќе успее со помош на доктори да му го отстрани целосното памтење од мозокот на Абдул и ќе го испрати да го убие Полат.

--- надополнето ---

Има некој претстава која епизода моментално се прикажуе? Уште колку има до Енди Гарсија и Шерон Стоун? Тоа е единствено што знам дека ќе се случи, дека Полат ќе се сретне со нив у ЛА. Знам дека ќе се појават они кон крајот на серијава ако не се лажам.

Вечерната епизода е 92-ра, додека со Енди Гарсија и Шерон ќе биде последната или претпоследната епизода од оваа сезона односно 96-97-ма.

--- надополнето ---

Ја до сеа никаде не ја сретнав по торенти освен Ирак, долгометражниот.
Ако случајно некој ја најде или пак ја нашол, нека извести. Би сакал да ја глеам у оригинал верзија, не сихронизирана.

Кој е заинтересиран за торренти за било која епизода на оригиналната верзија, не синхронизирана (бидејќи нема синхронизирани ниту се превод) нека каже, деновиве ќе му помогнам. Има над 10 турски тракери и епизодите од Долина на волците, се најспуштаните. Ама има и проблем, повеќето бараат инвајт кодови или да бидеш поканет на нив од некој кој што е таму.

Апсолутно нема во оваа сезона. Тоа ќе се случи во втората сезона кога Абдул ќе биде киднапиран од страна на Искендер. Искендер ќе успее со помош на доктори да му го отстрани целосното памтење од мозокот на Абдул и ќе го испрати да го убие Полат.

За тогаш и прашував :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom