Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Spore

Kalabangaa
Член од
11 јануари 2009
Мислења
148
Поени од реакции
3
Каде може да се најде превод на англиски од долина на волците, а и торент за да ја симнам оваа заседа најновава?

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Каде може да се најде превод на англиски од долина на волците, а и торент за да ја симнам оваа заседа најновава?
Многу тешко и ја ја барав ништо нема,се ми дава некои безвеза и се откажав

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Прочитав многу хејтерски коментари . Поточно ми се допаѓа филмот и да ви кажам право да не синхронизацијата на некој од ликовите не ми би ми бил интересен филмот =) Особено Мемати кога го завлече Брааааат ( за Полат ) . Овака добра серија немам гледано многу одамна всушност мене ми е најомилена ја ставам и пред Призон Брејк поради тоа што во призон брејк додаваа сезони само као за комерцијала додека на оваа не им заврушува мисијата а сепак сезоната завршува . Значи на светско ниво најдобар криминалистички филм а и доста интересни работи околу државата може да се видат преку серијава =) Позз баце.

B

BooBojan

Гостин
Кој што сака нека вели за серијава.Ама јас слободно можам да си земам за слобода да кажам дека серијава ја има убедливо најдобрата приказна во овој вид на серии.Веке не се секавам колку пати после завршување на епизода сум рекол"Најдобрата епизода до сега".Порака од мене до оние кои плукаа по оваа серија е:НЕКА СЕДНАТ И НЕКА ПОЧНАТ ДА ЈА ГЛЕДААТ ЗАТОА ШТО НЕ ЗНААТ ШТО ИСПУШТААТ.

M

.:makedonec:.

Гостин
Ај Шехерезад, ај Ѓумуш, ама ова апла Шпанско!
Ова турциве направија револуција, нова ера на Шпанските сапуници.-.-

Абе туркски башибозук нема што растур прават и нај јако е кога го гледам како го имитираат тој Бумуз хухуууууу луда работа еј на македонски ногу јако звучи :pos2:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Абе туркски башибозук нема што растур прават и нај јако е кога го гледам како го имитираат тој Бумуз хухуууууу луда работа еј на македонски ногу јако звучи :pos2:
Koj бумуз бее :pos2: гревоојјј. Пурмуз е тој.

A

apidrone

Гостин
А Пурмуз го синхронизира Сашо Тасевски (истиот што го синхронизираше и баце Чакр).

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Ова долина на волците ми беа интересни на почетокот, ама сватив дека е само филм за деца пради многу претерувања и филмање

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Јас стварно не знам како пред да почне филмот пишува за целата публика, а во филмот има нон-стоп пукање и убивање....

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
со новиве епизоди е тоа е мое мислење
Можиш да си мислиш што сакаш, а суштината на филмот е таа. Криминалистичка серија, првиот беше глупо со пцуењето „мајчина му мајчина“, а Заседа е професионално направен, ги имаат поправено грешките.

Kajgana Shop

На врв Bottom