Kurtlar Vadisi - Долина на волците

B

BooBojan

Гостин
^^ Јок Аху нема да умре.Гледајте вечер.Интересен сон сонуваше Полат.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Има едно копче и се вика спојлер. Тоа е копчето најдесно десно, SP. И го крија текстот.

Сега што, ништо од трилерот. Поарно ќе беше да пишиш во следната епизода, па отвораш спојлер, ќе има тоа и тоа, па затвораш спојлер.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Да бе....и на крајот од филмот Полат ќе се разбуди како Али и ќе сфати дека сето дејствие во филмот било всушност само сон дрн дрн јариња.:pos2: А ако било само сон ова со Аху не ќе е лошо ама некако дооолг сонот а ?

--- надополнето ---

бтв да не ја има негде последната епизода или претпоследна беше во џамијата кога беа Алпер кога го запозна Полат со Џенгис.....сеум се пресмаеал кога му рече на Полат: Повели на кафенцее турскооо!!

--- надополнето ---

Синхронизирано секако!!!

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Ама и овие со синхронизацијава ја тупат.Некни Невзат вика мене у А1 сите врати ми се отворени,газдата многу добар човек :pos:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Ајде уште 30 мин и ќе почне филмов,не ми се чека више

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Ајде уште 30 мин и ќе почне филмов,не ми се чека више..

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
серијата е топ мн е јака ретко пропуштам епизода и еве чекам сеа кај да е за 20тина мин ке почне :) Мемати Баш е најопасен лик нема тука што :P

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Сепак не било сон

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ми недостига Зија Јилмаз... Многу јак лик беше... Совршено научив да го имитирам гласот, кој, патем речено, нема ниедна допирна точка со оригиналниот.
Иначе, Муро курдскиот комунист (ППК, нели се левичари) абе многу ми е смешен. Нешто слично како во Југа пред 30-40 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom