Kurtlar Vadisi - Долина на волците

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Абедин го снема уште Љазија откога го отепаа...Нели се тепаа со тој шо го прободе со нож Зија и Тунџај у лудница го однесоа,а а Абедин викаше кај е батко Тунџај и лупаше врз решетките и оттогаш го нема....
Ааа...да,да...

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Абдуљ не нишанеше во Полат.Таква беше акцијата.Полат знаеше дека овој другиот ке се обиде да го убие со снајперист.
Абдуљ така си го криеше неговиот нишан.Ако гагаше во друго нешто тогаш би му го виделе и Полат би бил убиен.
А сега зошто Абдул го турна столот и го уби Тамер?

му беше страв да не го издаде пред Полат дека е против него.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Што се случи нека објасни некој накратко,не гледав вчера. Фала однапред :smir:

A

apidrone

Гостин
Муро го јадел немиен :pos: Го нападна штабот на Полат. Пишувајте креативни идеи како ќе умре Муро :) Под претпоставка дека Полат нема да го убие на ист начин како што ги уби Низаметин, Селим, Ахискали итн.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Муро го јадел немиен :pos: Го нападна штабот на Полат. Пишувајте креативни идеи како ќе умре Муро :) Под претпоставка дека Полат нема да го убие на ист начин како што ги уби Низаметин, Селим, Ахискали итн.
Полат ќе му ја испрати најаката женска у Турција,но наредена со тротил на појас.:pos:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Оти ја скратија епизодата вечерва знае ли некој?

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
ja pocnav da ja gleam ama mn kasno e veke :mad: se kaam!! Ke moze nekoj da ja najde barem preku torenti da ja siminjam ke si najdam angliski prevod valjda ??

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
ja pocnav da ja gleam ama mn kasno e veke :mad: se kaam!! Ke moze nekoj da ja najde barem preku torenti da ja siminjam ke si najdam angliski prevod valjda ??
За симињање лесно е ќе ја симнеш од некаде ќе ја најдеш,ама за превод не верувам македонски српски и хрватски да најдеш едино англиски

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
Момци кај ја има онаа сцена кога Ерхан.Мемати и компанија отидоа акциите да му ги земат на овој? Ерхан кога го скрши стаклото од вратата т.е помина низ него....кога ќе го фрлаа низ прозорец типот за да им ги даде акциите

--- надополнето ---

"Слободно кажи дека ме познаваш јас можам да ти ја отворам секоја врата."
БУМ!!!!!!!!!!Стакло се крши
"Почисто стакло немам видено во животот".
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Ах Ерхан легенда си.

Еве ти визит карта.
- Ќе ти ја изедам визит картата!!!:nerv:Ти бе прч...давај ги акциите...:pos:

На оваа мислам

Kajgana Shop

На врв Bottom