Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Лејјј Муро е ненормален.
Туку да не знае некој што ке биде понатака?
Знам дека со сигурност Мемати нема да умре, нема ни логика.
Овој Булут е ненормален со еден потег ги решава работите, овој Шекеров газда е сега. :Р

Муро и Четин најмногу ме смеат, најлуди се, а разбрав
дека Муро ке умре,
па нема да ми биде интересно ич ! :/

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Ја мислам дека Булут ке се смири со Полат и ке работат против Искендер...барем на таму одат работите :D ..Ке биде интересно ako се здружат Булут и Мемати :D

Од друга страна Муро , Чето и Шекерот најмногу ме смеат :D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
хахахха денешнава епизода беше добра !!

Муро, мислев дека ке умре и не ми беше интересно, овој многу ме нервира брадалестиот што му е прецедател на Муро, така го викат де. Четин и Муро се најзакон. Али памаетен е Муро си избега.
Полат треба да ги стегни малце, што е ова нема никаде обезбедување, Хакан пак си отиде.
Мемати: Дај да пукнам некој куршум ке оздравам! (хахахах)

Интересно ке биде утре.
А за Булут, немам коментар, добар само нека се спријатели со Полат уште подобро ке биде.

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Сеа за сеа незнам,не ја знам точната епизода кога ќе се случи тоа....Чето ке умре и Муро ке плаче ептен по него и ке се присеќа на моментите поминати заедно,исто и Муро ќе умре ке го стават во еден ресторан во којшто ке има бомба и ќе експлодира и Муро ќе умре таму,Булут ке го убијат со снајпер,кога ќе го убијат ке биде со Мемати,исто и Мемати ке плаче по него,Алпер ке остане подолго во филмов,сеа кај да е и Невзат,Пурмуз и Ерен ке умрат,а Ерхан ке ја изгуби левата рака и оттогаш мислам дека ке носи само плава кошула,и доста е.

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Гледав на јутуб во наредните епизоди ќе умрат Пурмус и Невзат. Ерхан ќе остане без левата рака и Полат ќе биде уапсен, ставен во самица. Од страна на Искендер, но Полат во самицата ќе изврши неколку акции :)

Тоа е се од мене. Поздрав... :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Булут е ѕвер ...све пред себе руши :)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
абе ај не говорете многу..:) незнам како ви е интересно да гледате а претходно се знаете што ке се случи..:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^И јас незнам како му е интересно,знаат се што ќе се случи во наредна епизода a мене тоа не ми е интересно,го нема она чуство кога чекаш што ќе се случи,неизвесност па тука е крајот на епизодата и едвај ќе чекаш да почни друга. :)

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
^И јас незнам како му е интересно,знаат се што ќе се случи во наредна епизода a мене тоа не ми е интересно,го нема она чуство кога чекаш што ќе се случи,неизвесност па тука е крајот на епизодата и едвај ќе чекаш да почни друга. :)
Xfire праша знам и му кажав ако не ти се чита не читај слободно

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Хахаха :pos: :pos: Значи на англиски серијава би требало да се вика Лил Вејн :pos2:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Можи дека не си А1 затоа е. Како што иди можи да го прекинат.

Зш на јутуб се избришани видеата од волциве, што фино си гледав таму. Да не знаете каде може на друго место да се гледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom